Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzrok smrada

Neugodni mirisi u Varšavskoj nisu uvjetovani curenjem plina

varsavska (1)
Patrik Macek/Pixsell
20.01.2012.
u 15:41

Nakon što su naše ekipe u tom dijelu grada utvrdile da nema curenja plina, rad je prepušten ostalim službama, iznio je Davor Šestan, glasnogovornik Gradske plinare.

Nesnosan smrad po pokvarenim jajima koji se danas oko 14 sati širio užim središtem Zagreba, u Varšavskoj ulici, najvjerojatnije su uvjetovali problemi s kanalizacijom. No, dok nadležne službe još rade provjere na terenu, najveći strah stanovnika srca metropole ipak je ublažen – iako se zbog smrada sumnjalo odmah na curenje plina, nema osnove za ovu bojazan, ističu iz Plinare.

– Oko 14 sati dobili smo dojavu o neugodnom mirisu u Varšavskoj ulici te poslali ekipu na teren kako bi provjerili da nije riječ o curenju plina. Nakon što su naše ekipe u tom dijelu grada utvrdile da nema curenja plina, rad je prepušten ostalim službama – iznio je Davor Šestan, glasnogovornik Gradske plinare.

Neslužbeno doznajemo da je izvorište neugodnih mirisa u središtu Zagreba koje je u poslijepodnevnim satima poprilično uznemirio tamošnje ugostitelje, ali i šetače, u kanalizaciji. Što konkretno smrdi – čeka se nalaz nadležnih službi.

Komentara 4

ZE
.zeitgeist.
16:17 20.01.2012.

Iskreno se nadam da je taj smrad produkt raspadanja tijela T.H.

TM
trade_mark
16:47 20.01.2012.

leš javnog interesa poznatiji (tzv. \"šoping centar cvjetno\") je počeo truliti, pa eto... smrdi.

VI
Vito
06:57 21.01.2012.

Što konkretno smrdi – čeka se nalaz nadležnih službi. Možda je Ustavni sud otvorio tužbu zbog nezakonite gradnje horvatinčićevog rugla pa su donijeli presudu pri otvorenom prozoru... Možda je sam tomislav horvatinčić prošao Varšavskom pa ostavio trag ubojice zasobom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije