Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je bijelo

Bandićeva atletska staza očišćena od snijega

Snijeg Kušlanova
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/4
27.01.2014.
u 22:30

Kako doznajemo, radnici su došli popodne, no počistili su samo stazu

Kad je prošle sezone pao prvi snijeg, još početkom prosinca 2012. godine, grad još nije bio u kaosu, a tad još ni gradonačelnik Milan Bandić nije bio u borbenom "elementu" kakvog će pokazati tek od 14. siječnja 2013., postrojavajući sve podređene i diktirajući im neprestano čišćenje snijega.

No, Zimska služba već je intervenirala, na sportskom terenu, te snijeg uklonila i s atletske staze u Kušlanovoj, svakojutarnjoj Bandićevoj rekreativnoj destinaciji. Pravdali su se da su to zapravo učinili "na svoju ruku" i bez njegova naloga.

A jesu li onda ove godine zakazali? Spremniji su nego prošle godine, svjesniji da ih i šef nadzire gledajući ih kao Veliki brat, no, staza i igralište u Kušlanovoj već su gotovo četiri dana neprohodni. Možda je stvar u tome što je bio vikend, možda i u tome što bi građani oštro reagirali misleći da ima "jednakijih", a vjerojatno ima i drugih, važnijih mjesta za čišćenje. Međutim, slike govore - snijeg iz Kušlanove nije maknut, a bome ni "pojeden", iako ga je znatno manje nego lani.

Kako doznajemo, radnici su došli popodne, no počistili su samo stazu. Ostali dijelovi su ostali neočišćeni, a škola nema soli.

Komentara 5

DI
dionicio
17:21 27.01.2014.

Ma nije nitko zakazao. Sada Banditos trci na Sveticama.

MR
mrnmarina
17:46 27.01.2014.

I bolje mu je da ne "talasa".

Avatar tajar
tajar
21:41 27.01.2014.

Lani su pale kritike kad je ta atletska staza (koja, uzgred, nije samo Bandićeva) očišćena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije