Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milan bandić

'Netko je napravio propust, mi ćemo to popraviti. Ja sam to već zaboravio'

Sanacija nogostupa na Savskom mostu
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/15
06.06.2019.
u 21:19

Ovaj dio mosta nije za šetanje, nego za sjedenje. Dogodio se propust kada se saniralo, rekao je gradonačelnik Bandić

Osim objekata i festivala, danas se u Zagrebu na Savskom mostu otvorila rupa velika čak tri metara.  Rupa se nalazi iznad dijela korita Save koji nije pod vodom. Na teren je tijekom dana izašla policija i rupa je ograđena. Trenutno je u tijeku sanacija dijela nogostupa.

 

Podsjećamo, Savski most inače već dugo vapi za obnovom, a dosad se uglavnom pribjegavalo improviziranim rješenjima poput postavljanja metalnih ploča na nekim dijelovima. U vezi ove situacije oglasio se i sam gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić.

-Most je siguran, nemojmo sijati paniku. Nogostup je dotrajao. Čelična konstrukcija je sigurna. Danas će ovo biti zakrpano. Doma nema dok se ne napravi. Ujutro će sve biti kao što je bilo. Važno je da su ljudi sigurni. Ovaj dio mosta nije za šetanje, nego za sjedenje. Dogodio se propust kada se saniralo. Netko je napravio propust, mi ćemo to popraviti. Ja sam to već zaboravio- rekao je gradonačelnik Bandić za RTL.

Komentara 17

TU
turimtituki
21:02 06.06.2019.

Nema frke, most je siguran, ovaj dio nije za setnju nego sjedenje. A poznato je da kad sjedis ne mozes poginuti. Do kad ce vise ovaj mafiozo biti na vlasti? Tko glasa za njega? Kakav to pomak moras imati u glavi na izborima?

DU
Deleted user
21:18 06.06.2019.

Propust se dogodio kad se tata-kradicu kamenih gena pustilo da haracis Zagrebom, sramota i slika drustvene degradacije

OK
okolo
20:56 06.06.2019.

uf uf..koliko armature? samoupravljači nisu štedjeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije