Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan završetak

Baka: Počela sam trčati, ali bila sam prespora. Noa: Otključao sam stan i gledao crtiće

Noa
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/8
05.01.2018.
u 21:21

Noa je rekao da mu je "jedna teta" pomogla da se vrati

Počela sam trčati za tramvajem jer sam pretpostavila da će na prvoj stanici izaći dolje jer je dosta snalažljiv, ali bila sam prespora. Nisam stigla - rekla je za 24 sata baka petogodišnjeg Noe, kojI je danas nestao u Zagrebu nakon što je na Glavnom kolodvoru napustio baku i ušao u tramvaj prema Autobusnom kolodvoru, da bi se poslije sam tramvajem vratio doma na Sveti Duh.

Noa je u razgovoru za 24 sata rekao kako se zna sam vratiti doma.

- Došao sam do Branimirove tržnice i onda sam na drugoj dvojki došao na Sveti Duh - rekao je Noa, dodajući da mu je "jedna teta" pomogla da se vrati.

- Onda sam otključao stan i gledao sam crtiće - rekao je Noa.

- Taman sam završavala s poslom, izlazila sam iz zgrade u kojoj radim, kada me suprug nazvao i rekao da se Noa izgubio - rekla je pak Noina majka.

Noa
1/9

- Kad sam došla na Kolodvor i vidjela da je i policija tamo i da je stvarno ozbiljna situacija i kad sam shvatila da je sam sjeo u tramvaj, počela sam se brinuti jer nisam bila sigurna hoće li on znati gdje je i u kojem se smjeru treba vratiti doma... Mislila sam da bi mogao doslovno biti bilo gdje u Zagrebu - rekla je majka, dodajući da su joj kroz glavu proletjeli i crni scenariji -  da je možda podletio pod auto ili da ga je netko uzeo.

- Jako sam zahvalna našim policajcima jer su stvarno reagirali jako brzo. Kad smo mi već bili ludi i zabrinuti, smirivali su nas i uvjeravali u sretan ishod - rekla je. Dodala je da su se ljubili i grlili kad je došla doma nakon što se sin vratio.

- Jako sam sretna što je to ovako sve završilo i drago mi je što se i on vrlo dobro u cijeloj situaciji snašao i što nema zapravo ozbiljnih posljedica - rekla je majka.

Pogledajte i galeriju adventa u Zagrebu:

Noa
1/53
Ključne riječi

Komentara 36

MI
Mimizo
22:38 05.01.2018.

sretan završetak hvala BOGU

DU
Deleted user
21:39 05.01.2018.

Ma pametno malo

UB
UBS
22:25 05.01.2018.

pohvale našoj policiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije