Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišla od kuće

Nestala! HGSS na nogama, tražio je helikopter, a isušili su i ribnjak

Jagnjić dol
Google Maps
04.09.2013.
u 09:40

Žena je od kuće u Jagnjić Dolu kraj Svete Nedelje otišla još u nedjelju oko 16 sati

U Jagnjić Dolu pokraj Svete Nedelje traga se za nestalom ženom, javili su iz HGSS-a.

Žena je od kuće otišla u nedjelju oko 16 sati, a potraga je počela isti dan navečer. Kako bi je pronašli, djelatnici HGSS-a čak su isušili ribnjak u blizini njezine kuće, no potraga dosad nije dala rezultata. 

Potragu je od HGSS-a Samobor preuzela stanica Zagreb, a u njoj uz pripadnike temeljne i interventne policije sudjeluju potražni timovi sa psima iz HGSS-ovih postaja Bjelovar, Varaždin i Zagreb, pripadnici JVP-a Samobor i VGZ-a Sv. Nedelja, članovi planinarskih društava Pinklec i Sv. Rok iz Sv. Nedelje, rodbina i mještani.

U potragu se proteklih dana uključio i HRZ-ov helikopter.

>>Nikolina obitelj vjeruje da je negdje zatočen kao rob

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije