Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Nesreća na Trešnjevci: Autom naletio na pješakinju

nesreća Trešnjevka
Čitatelj
17.12.2018.
u 12:34

Dojavu o nesreći na Trešnjevci policija je zaprimila oko 12 sati

Iz zagrebačke policije doznajemo da su oko 12 sati dobili dojavu o prometnoj nesreći na Trešnjevačkom placu. Prema prvim informacijama radi se o naletu automobila na pješaka. Zasad se ne zna težina ozljeda.

Prema informacijama s kojima raspolaže Večernji list radi se o naletu automobila na žensku osobu.

Očevid je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
13:19 17.12.2018.

kakva je to "prometna nesreća kad tramvaj normalno vozi, a "netko" leži na pločniku??? __ Očito nije ništa, nego lažna "dojava". __ Da je nesreća ne bi unesrećenu osobu smjeli pomicati do dolaska lječnika. __ Barem je Tako u razvijenim državama sa svjesnim stanovništvom - kad te auto trkne, nema micanja s mjesta pada, jer može doći do unutarnjeg krvarenja i/ili komplikacija zbog prijeloma, a ako je žrtva udarila glavom i do izlijeva krvi u mozak koji se ne vidi odmah pa unesrećena osoba može umrijeti slijedeći dan. __ Ako je ovo slika događaja nazvanog "prometna nesreća", onda je jasno vidljiva nedovoljna "edukacija" stanovništva o posljedicama pomicanja unesrećene osobe s mjesta "sudara" vozila i osobe. __ Pogotovo kad je osoba nakon pomicanja ponovo legla, jasno je da ozljede nisu "bezazlene".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije