Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Zagrebu

Na Maksimirskoj se zabio u rasvjetni stup, vozač hitno prevezen u bolnicu

Zagreb: Auto u Maksimirskoj naletio na rasvjetni stup
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
22.04.2019.
u 11:46

U 9,10 sati Maksimirskom cestom normaliziran je tramvajski i cestovni promet.

Na Maksimirskoj ulici u Zagrebu dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač naletio na rasvjetni stup te ga srušio. 

U nesreći je ozlijeđen jedan muškarac kojeg je Hitna prevezla u KBC Zagreb, javlja 24 sata.

Zagreb: Auto u Maksimirskoj naletio na rasvjetni stup
1/7

Kako je izvijestila zagrebačka policija nesreća se dogodila oko 7,05 sati. Zbog naleta osobnog automobila na rasvjetni stup tramvajski je promet bio obustavljen u oba smjera. U 9,10 sati Maksimirskom cestom normaliziran je tramvajski i cestovni promet.

Tramvajske linije 4, 5, 7, 11 i 12 zbog nesreće prometovale su skraćeno do okretišta Maksimir.

Autobusni promet je redovit. U primjeni je nedjeljni red vožnje.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Robinzon
Robinzon
11:51 22.04.2019.

Stupovi se loše održavaju.Nitko ne obnavlja crnu boju na donjem dijelu stupa, a koja štiti stup od kiseline pseće pišaline.

LU
Lukapapa1
13:57 22.04.2019.

Znaci vi svi koji pisete takva sranja i gluposti da nema veze s vezom i vi koji slikate ovo srami se... ovako sljedece isao sam sa zenom na pregled u petrovu jer je rodila prije 7 dana hvala Bogu.. uglavnom to je jutros bilo kad smo se kretali prema bolnici iz Sesveta i sve smo vidjeli bili smo jedan auto iza jadnika koji se zabio u stup.. sve sam vidio on je iz smjera dubrave prema maskimiru vozio brzinom kao i mi 50-60 max i samo je skrenuo u suprotnu traku ali polako i tako laganim pomicanjem u lijevo dosao do stupa i direkt sudar u stup... iskreno mislim da je zaspao za volanom jer tako se auto ponasao prije sudara koda nema nikog u autu samo je lagano u lijevo i sudar.. prisli smo mu bio je pri sebi malo a dalje nezz dosla je hitna..

GE
geler203
10:43 22.04.2019.

Ne samo na Maksimirskoj nego po cijelom Zagrebu stupovi su dotrajali i neisugrni. Kada stojite u koloni pogledajte koliko su pri dnu truli i zahrđali a o betonskom dijelu i vijcima drugi put, tako da ih može srušiti bilo koji automobil i to pri malim brzinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije