Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gornji grad

Nepropisno parkiranje postalo prešutno pravilo: 'Kontrolori redovno prolaze, ali nikoga ne kažnjavanju'

gornji grad
Foto: Snimio čitatelj
1/2
08.03.2017.
u 11:37

Svjesni smo da automobili moraju prometovati Gornjim gradom ali barem ne trebaju parkirati jer je za to predviđena obližnja garaža u Tuškancu - kaže stanar

Nepropisno parkiranje veliki je problem koji smeta zagrebačkim vozačima - barem onima koji to i sami ne čine.

Problematično je i na Gornjem gradu, čiji nam se stanar javio s fotografijama nepropisnog parkiranja u Ćirilometodskoj ulici. Ondje je, kaže, takvo parkiranje postalo prešutno pravilo.

- Iako komunalni redari i kontrolori Zagrebparkinga redovno prolaze ovom ulicom nikoga ne opominju ni kažnjavaju. Svjesni smo da automobili moraju prometovati Gornjim gradom ali barem ne trebaju parkirati jer je za to predviđena obližnja garaža u Tuškancu - kaže stanar.

Foto: Snimio čitatelj

>> Zagrepčanin parkirao auto ispred vrata, evo kako su mu se stanari osvetili

>> Lakše je dobiti na lutriji nego naći slobodno mjesto na našem parkiralištu

Komentara 12

BA
Banderasjezakon
12:27 08.03.2017.

užas

RP
rpzagreb
15:15 08.03.2017.

Netko ne radi svoj posao za koji je plaćen..... a ustvari je sve to samo jadni i dirigirani predizborni cirkus gdje bandic koristi apsolutno sva sredstva i načine ne li dobio poneki glas. Za očekivati su i daljnje, nove velike ideje i akcije gdje će se dijeliti, poklanjati i financirati sve što se stigne do izbora. Finacirati vlastitu izbornu kampanju gradskim novcem i to svaki puta, govori i više nego dovoljno o moralu, karakteru i nezasitnoj potrebi za vlašću.

ZM
zmmz
19:19 08.03.2017.

Izbori su za dva mjeseca.Ne pljuckajte nego izvolte na biralista,treba nadglasat rodijake i penzice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije