Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u dvorištu studentskog doma:

'Nepoznat muškarac star oko 30 godina hoda gol... cure zaključavajte sobe'

Studentski dom Stjepan Radić
Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
12.11.2018.
u 11:52

Jedna studentica koja je željela ostati anonimna, a koja živi u navedenom studentskom domu pojašnjava kako je sličnih incidenta bilo i prije i to ne samo na Savi već i u drugim domovima

Na Facebook stranici Studentski dom Stjepan Radić - Sava jedna studentica objavila je fotografije golog muškarca koji u ruci drži odjeću. Incident se dogodio u nedjelju navečer.  

"Nepoznat muškarac oko 30 godina, hoda po Savi, maloprije ušao u prvi paviljon curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se te nakon toga pobjegao iz paviljona... cure pazite se i zaključavajte sobe!!", upozorava studentica koja je objavila fotografije.

Foto: Facebook/Studentski dom Stjepan Radić

Sugovornica RTL- a koja je željela ostati anonimna, a koja živi u navedenom studentskom domu pojašnjava kako je sličnih incidenta bilo i prije i to ne samo na Savi već i u drugim domovima. Posljednji takav koji je zabilježen bio je u studentskom domu Laščina u svibnju ove godine. Tada je muškarac na području doma presretao studentice i "radio bludne radnje". 

Studentica pojašnjava da se na ulazima u paviljone na Savi ne nalaze pripadnici osiguranja već se vrata zatvaraju i automatski zaključaju.

Iako iz objave nije jasno otkud se goli muškarac stvorio, je li izašao iz neke sobe, bježao od nekoga i kako se zaključao u sobu s curama pa onda ipak odlučio pobjeći van, zagrebačka policija je priopćila da je zaprimila prijavu i da provodi istragu, javlja 24 sata

Video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 14

CE
cenzura
12:18 12.11.2018.

Nemoj da netko slučajno napiše da je riječ o "migrantu"! To je samo neki perfomans neshvaćenog "konceptualnog umjetnika"!

MA
Majur
12:25 12.11.2018.

Orlando je znači puko kao kokica...nije lako bez otadžbine biti,a i srao krajine nema.Nemojte mu prilaziti,dirati ga,niti mu hrane davati,možda grize...Bacite mu kartu velike Srbije,to će ga malo smiriti...dok ne dođu dečki sa košuljom.

MA
Matrix5
22:20 12.11.2018.

Hahaha čovjek ljubovao s nekom studosicom i stigo deckoo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije