Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozio unatrag

Neoprezni vozač udario u hidrant i napravio vodoskok

hidrant (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
Autori: SaD/VLM, pb/VLM
25.07.2012.
u 14:27

Brzom intervencijom radnika Vodoopskrbe i odvodnje zaustavljeno je istjecanje vode. Policija je s ekipom Holdingove podružnice na terenu, a uskoro će se procijeniti i nastala šteta.

Zagrebački taksist, upravljajući Mercedes Vitom, stražnjim dijelom udario je u hidrant na Zagrebačkoj ulici u blizini križanja sa Zagrebačkom avenijom oko 13 sati.

Vozač Radio Taksija navodno je kombijem  vozio unatrag  kada je zakačio hidrant zbog čega je nastao vodoskok visok desetak metara.

Brzom intervencijom radnika Vodoopskrbe i odvodnje zaustavljeno je istjecanje vode. Policija je s ekipom Holdingove podružnice na terenu, a uskoro će se procijeniti i nastala šteta.

– Došla je i policija, a naša služba je odradila "grube radove" čišćenja dok traje očevid. Pobrinuli su se za vodu koja je poplavila cestu, blato... a detaljnije će posljedice sanirati Čistoća – rekla je Ana Glavan, glasnogovornica ViO-a.

Hidrant će, dodaje, sanirati po regularnom postupku. Iz policije su rekli da je očevid u tijeku te da je oštećeno više vozila.

Zagrebačka policija je dojavila o oštećenju četiri vozila, dok u ovoj nesvakidašnjoj gradskoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Uz kombi vozilo, oštećena su i dva osobna automobila koja su se kretala kolnikom u trenutku nezgode te jedno vozilo koje je bilo parkirano.

Vozač je dovezao putnicu na odredište vožnje, te u želji da se uključi u promet, vozeći unatrag udario u hidrant koji nije bio zabetoniran u pločnik zbog prethodnih građevinskih radova na toj lokaciji, pojasnila je zagrebačka policija.

Ključne riječi

Komentara 8

UK
Ugo Kajvez
14:50 25.07.2012.

I ti hidranti su sumnjivi, tko se sjeća kad se ih počelo nabavljati i ugrađivati ?? ..... još za vrijeme dom. rata. . Mislim da kad bi USKOK se pozabavio tko, kada i po kojoj osnovi, cijeni je izvršena nabava ................. vjerojatno bi se našlo zanimljivih stvari .............

Avatar bodavica
bodavica
14:57 25.07.2012.

Nećeš štete izgubljena je voda koju proizvodi Holding!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar commentator
commentator
14:43 25.07.2012.

Vodoskok? Ke lijepo, konačno ne samo u amer. filmovima nego uživo i ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije