Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi kabaret u kontesi

Neodoljivi šarm Pariza stiže u centar Zagreba

Foto: Kontesa
06.12.2019.
u 11:26

Miro Ungar okupio je respektabilnu ekipu pjevača, plesača, artista...

Duh francuske prijestolnice stiže u centar hrvatske metropole, točnije u Jazz & cabaret klub “Kontesa”, gdje se sutra u 21 sat premijerno izvodi “Esprit de Paris”. Novi je to show Mire Ungara, kojim nakon popularne broadwayske avanture te uspješnoga “Cabareta à la Zagreb” publiku vodi u Pigalle, na Montmartre i Champs-Élysées, u Notre Damme te, naravno, u nezaobilazan Moulin Rouge.

 

Show je, naime, posvećen 130. obljetnici tog kultnog francuskog kabareta te protkan scenama koje će, poručuju iz Kontese, osvježiti vaše uspomene na Pariz. Ako ga, pak, još niste vidjeli i doživjeli, atmosferu Grada Svjetlosti savršeno će vam dočarati kabaret “Esprit de Paris”, u kojemu je Miro Ungar okupio i respektabilnu ekipu izvođača.

Pjeva se u showu uz zvuke harmonike i gypsy jazza, plešu se can-can i valcer, čut će se i slavna “Lady Marmalade” te šansone Edith Piaf, a šarenu paletu pariškog šarma upotpunjuju i brojni artisti te stand up komičar.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:30 06.12.2019.

Hm, samo da ne dođu i ovi koji su danas na ulicama Pariza. Hm, danas je izgleda Zagreb Pariz iz 19 stoljeća. Kak napredujemo, čisto mi je danas drago, jer još imamo sto godina do prosvjeda kakav je u Francuskoj. A i Mirek mi malo izgleda balzamirano i mlado, tak da, - udri brigu na veselje. A tete su ok. Ne mora biti trapeza, dosta je samo can-can.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije