Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
robert mišeta

"Nema parkirališta za sve, ZG parkingu bitna je računica"

mišeta
PIXSELL
26.01.2011.
u 22:32

Direktor najprozivanije Holdingove podružnice o nizu apsurdnih poteza i politici prema građanima

Što da rade građani koji nemaju mjesečne karte, kako da dolaze na posao?

Bilo bi licemjerno reći da ću zatražiti da se svima omogući cjelodnevno parkiranje u centru grada, jer mjesta nema. Da svi mogu kupiti karte, nastao bi potpuni kaos.

Što mislite o sniženju cijena mjesečnih parkirališnih karata?

Mislim da su bile dovoljno jeftine. Po novome za 100 kuna mjesečno za kartu u prvoj zoni možete parkirati u cijelom gradu. Pretpostavljam da će se i građani koji nemaju takve karte složiti da to nije u redu.

Je li istina da se već prije dvije godine znalo da će se zatvoriti garaža u Ilici 45?

Otkad je Zagrebparking izgubio tu zgradu, govori se da će se ondje graditi hotel ili zgrada i kako će garaža nestati. Jedan od razloga gradnje Tuškanca i jest činjenica što se znalo da će ta u Ilici nestati.

Hoćete li odustati od gradnje garaže ako se ostvari javno-privatno partnerstvo?

Praksa je da mi gradimo i upravljamo garažama. Ovo je prvi slučaj gdje nije jasno kako bi to funkcioniralo. Nije jasno hoćemo li obavljati komercijalnu djelatnost ili ne, koje su naše odgovornosti, a što naša prava. Bitno je samo kakva će biti računica za nas.

>>Cijeli intervju s Robertom Mišetom pročitajte u sutrašnjem Večernjem listu.

Također, u sutrašnjem VL-u pročitajte o apsurdu u prvoj zoni, gdje "pauci" najviše vrebaju, i zašto neki misle da su prometni redari protuustavna "policija".

Komentara 14

JS
ja sam gladan
00:26 27.01.2011.

Ovi SDP-ejci misle da smo mi bankomat.Uništili su Zagreb. Ne daj Bože da dođu na vlast u cijeloj Hrvatskoj. Onda smo stvarno gotovi. Još se živo sjećam njihovih sranja iz 2000. godine.

CR
crocro
07:45 27.01.2011.

Da li je netko pitao ovoga tipa koji će sud odlućuvati o pravima prioriteta parkiranja. Tko će razmatrati molbe onih koji žele parkirati i odrediti prioritete. Koji je sud nadležan, ovaj tip neće ništa reći. To je njegovo diskreciono pravo i pravo gradonačelnika. Da vedre i oblače. Bitan je profit grada. Kako bi se nadoknadio onaj manjak od 25 milijuna kuna za nadstrešnice koje su preplaćene. A o sudbini razlike nitko se nije očitovao niti završio u Remetincu.

AU
autoritet
23:59 26.01.2011.

Dajte više, uvijek isti problem - nema mjesta. Pa gradite te j**ene garaže po centru, ne obazirite se na prosvjede uvijek istih 10 debila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije