Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan pun posla

Nema odmora za vatrogasce: Na Maksimiru došlo do eksplozije plina

Zagreb: U ranojutarnjim satima izgorio stan u Zapruđu
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/2
13.12.2020.
u 20:13

Ispostavilo se da je došlo do ekplozije dima zbog, pretpostavlja se, stare plinske peći, a djelatnici plinare su zatvorili plinski ventil. Na terenu je bilo pet vozila.

Jučer su gasili požar u Centru za odgoj i obrazovanje, jutros intervenirali u požaru obiteljske kuće na Kustošiji, a poslijepodne za zagrebačke vatrogasce bilo je jednako izazovno. Jer su oko 13 sati morali reagirati na dojavu požara u kuhinji na šestom katu zgrade  ulici Vlahe Paljetka u Prečkom. Na teren je došlo 12 vatrgoasaca u pet vozila. 

- Tražila se kasnije Hitna pomoć za stanara koji je sam počeo gasiti požar i nadisao se dima - kažu iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb. Ni nakon toga nisu imali vremena za odmor jer su već oko 18 dobili dojavu da se u Crnčićevoj ulici dogodla ekplozija. Ispostavilo se da je došlo do ekplozije dima zbog, pretpostavlja se, stare plinske peći, a djelatnici plinare su zatvorili plinski ventil. Na terenu je bilo pet vozila. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
04:15 15.12.2020.

gdje su ovakve zgrade u zaprudju kao sto je na slici stavljeno?

DU
Deleted user
14:19 14.12.2020.

Nije došlo do "eksplozije dima", već plina. Ispravite to, zašto nema više opcije prijave pogreške😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije