Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava

Nema dosade u gradu, na Savici tulum i u 6 ujutro

klub
Daniel Kasap/PIXSELL
02.08.2012.
u 09:00

Underground F Club smješten je u Centru male privrede na Savici Šancima i tijekom kolovoza organizira niz partyja

Radnički kafić u sklopu Centra male privrede na Savici Šancima transformirao se u jedan od rijetkih zagrebačkih underground noćnih klubova.

Svaki vikend nastupi

Uz Sirup i Masters, Underground F Club mjesto je za ljubitelje elektroničke glazbe, a tijekom kolovoza, kad brojni klubovi u Zagrebu zatvore vrata, F Club odlučio je pojačati ponudu. Tako će vikendima biti partiji, a ulaz na svaki je 30 kuna. – Već ovaj petak u klubu je Summer Tech Grooves party, a u subotu nastupa poznati njemački DJ Mario de Bellis – kaže Fabijan Jakopec, uz Marija Grlića voditelj F Cluba.

Prava poslastica očekuje ljubitelje makedonskog Kočani orkestra čija će dva člana uz pratnju Fabijana Jakopeca (poznat i kao DJ Fabian Jakopetz) u klubu nastupiti 11. kolovoza.

– Poznajem članove Kočani orkestra i u kolovozu su u Hrvatskoj, tako da sam odmah stupio s njima u kontakt i dogovorio nastup – kaže Fabijan.

Sljedeći vikend, 18. kolovoza, rezerviran je za poznatog belgijskog DJ-a Airwavea.

– I Airwave i Mario De Bellis legendarna su imena elektroničke scene – objašnjava DJ Jakopetz.

Na zidovima grafiti

Nakon svakog partija predviđeni su i after partyji s početkom u šest ujutro. U Underground F Club stane oko 150 ljudi, a samo mjesto, budući da je klub smješten unutar Centra male privrede, udaljeno je od kuća pa glazba ne smeta stanarima. I unutrašnjost kluba je zanimljiva. Na zidovima šaroliki grafiti i bilijarski stol, a sa stropa blješti diskokugla.

– Zidove su oslikali dečki s Likovne akademije i zaista smo prezadovoljni kako su napravili grafite – kaže Fabijan Jakopec.

I nakon ljetnih mjeseci vlasnici planiraju nastavak partyja u klubu, pa bi tako srijedom bio novi val, četvrtkom svašta, a petak i subota i dalje će biti rezervirani za elektroničku plesnu glazbu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije