Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačke ceste

'Nekom smeta što smo najbolji u Holdingu'

Alen Gospocic
Foto: Borna Filic/PIXSELL
16.06.2015.
u 13:00

Direktor tvrtke odgovara na optužbe sindikata: za svaki posao imali smo suglasnost Grada

– Zagrebačke ceste nikada nisu obavile nijedan posao bez konzultacija i suglasnosti nadležnog Gradskog ureda – kazao je Alen Gospočić, direktor Zagrebačkih cesta, komentirajući optužbe da je naredio radove u vrijednosti 20 milijuna kuna bez odobrenja Grada.

Istaknuo je da je riječ o lažima koje plasira suspendirani sindikalni povjerenik koji je dobio otkaz ugovora o radu zbog malverzacija u poslovanju.

– Predmet je još na sudu, a predstavnici tog sindikata su mi prijetili da će se sa mnom obračunati na sve moguće načine, i to, citiram, "ne samo pravnim putem", nakon čega sam bio primoran tražiti i policijsku zaštitu za svoju obitelj – kazao je Gospočić.

Ističe da je njegovim dolaskom u tvrtku započeo obračun s kriminalom i da je riječ o posljednjim trzajima onih koji su izgubili utjecaj. Također je dodao da je tvrtka "danas broj jedan u Holdingu", da bilježi poslovni rast i ulaže u investicijske cikluse, poput nove reciklažne asfaltne baze u kojoj se stari asfalt reciklira i vraća na ceste.

– Od tvrtke koja je do prije pet godina generirala milijunske gubitke postali smo tvrtka s konstantnom godišnjom dobiti višom i od 20 milijuna kuna – kaže Gospočić.

Komentara 3

PA
patricword
13:58 16.06.2015.

Gospon direktor, samo jedno pitanje kako je vasa supruga dobila posao u ZET-u. Preko noci, samo se pojavila i rekla ja od danas ovdje radim, isti dan se asvaltira igraliste u ZET-u, i gospodin Spehar iz ZET-a sin sefice kadrovskihh poslova koji je dobio otkaz radi malverzacija zaposli se kod Vas.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:55 16.06.2015.

A po kakvim se cestama vozimo to osjetimo svaki dan ;(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije