Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi u Dubravici

Neke autobusne linije s Črnomerca prometuju izmijenjeno

ZET
PROMO
27.08.2020.
u 17:37

Zbog radova u ulici Dubravica od subote u 8 sati do nedjelje do 20 , autobusne linije 124 i 130 prometuju skraćenom trasom.

Autobusne linije 124 (Črnomerec – Gornji Stenjevec) i 130 (Črnomerec – Borčec) prometovat će skraćenom trasom od subote, 29. kolovoza od 8 sati do nedjelje, 30. kolovoza do 20 sati, zbog radova u Ulici Dubravica.

Autobusi će s terminala Črnomerec voziti uobičajenom trasom do autobusnog stajališta Dubravica koje će biti početno-krajnje stajalište. Pri povratku, autobusi skreću lijevo u Ulicu Dubravica, zatim lijevo u Ulicu Sigetje, opet lijevo u Ulicu Medpotoki, desno u Bolničku ulicu i u nastavku redovnom trasom prema Črnomercu.

Polasci s autobusnog stajališta Dubravica biti će ostvarivani po redovnom voznom redu. U smjeru Črnomerca uspostavlja se privremeno autobusno stajalište u Ulici Medpotoki, u zoni raskrižja Ulice Medpotoki i Bolničke ulice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije