Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

'Gdje je taj tramvaj koji nam obećavaju 20 godina?'

tribina
Foto: Jakov Novak
1/3
10.12.2013.
u 15:51

Pitanja o gradskoj četvrti Stenjevec možete poslati na e-mail gradska@vecernji.net i na broj telefona 01/63 00 455

Naš Leteći reporter družio se danas sa stanovnicima gradske četvrti Stenjevec uoči kvartovske tribine koja će se održati u četvrtak u Domu općine Susedgrad, Sigetje 2, u četvrtak u 19 sati.
Stanari su mu postavljali pitanja na koja će biti odgovoreno na tribini u četvrtak i u člancima koje ćemo objavljivati u Večernjem listu i na našem portalu.

Pitanja o gradskoj četvrti Stenjevec možete poslati na e-mail gradska@vecernji.net i na broj telefona 01/63 00 455

– Dvadeset godina živim na Malešnici u Ulici Ivane Brlić Mažuranić, tamo kod potoka. Lijepo je jer je mirniji dio grada, fino se može prošetati no nedostaje malo bolja gastronomska ponuda. To bi mi odgovaralo. A bilo bi nam lijepo da mi stariji, a ima nas ovdje dosta, možemo negdje bliže platiti račune. Ma, meni su bitni restorani. Ja bih rado negdje na gotov ručak, priča nam umirovljenica.

– Bilo bi dobro da dobijemo tramvaj koji nam obećavaju već 20 godina, a i češće autobusne linije. Onaj autobus 146 koji ide s Jankomira posebno rijetko vozi nedjeljom, požalila se pak druga gospođa.
Stanarima je problem i semafor na križanju Ulice Donje Vrapče i Ante Topića Mimare na kojem je muka "dobiti" zeleno za pješake.

Što još muči građane u gradskoj četvrti Stenjevec, pogledajte u priloženome videu.

 

Komentara 1

Avatar konkordsky
konkordsky
17:43 12.12.2013.

oni bi tramvaj, kako stvari stoje još deset godina ga neće vidjeti u kvartu. sjetimo se koliko su dugo stanovnici Dubrave, Dupca, Prečkog čekali tramvaj zvan čežnja, jedno trideset godina. prvo će tramvaj za Travno zatim će se raditi nekolikoo spojeva tipa Fallerovo šetalište, produžena Vukovarska od Zagrepčanke do Trešnjevačkog trga, nova remiza u Blatu. stanovnici Stenjevca ionako imaju blizinu željezničke pruge te im tramvaj nije neophodan kao što nije potreban ni Sesvetama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije