Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utjecaj

Nećak Slobodana Ljubičića vodi Sportske objekte

Slobodan Ljubičić
Patrik Macek/PIXSELL
24.02.2014.
u 08:09

Vice Gulam u podružnicu je stigao kad i muž Sandre Švaljek, zagrebačke dogradonačelnice, a koji je dao otkaz nakon mjesec dana rada. Po struci je informatičar i u Holdingu radi već desetak godina

Voditelj ureda direktora Ustanove za upravljanje sportskim objektima Dragutina Kosića krajem prošle godine postao je Vice Gulam, nećak predsjednika uprave Holdinga Slobodana Ljubičića (na slici).

Gulam je na mjesto voditelja postavljen u prosincu prošle, istovremeno kada je i suprug dogradonačelnice Sandre Švaljek Nenad Kukić postao pomoćnik direktora u toj ustanovi, a dok su Sportski objekti još bili Holdingova podružnica. I dok se Kukić u Sportskim objektima kratko zadržao, jer otkaz je dao nešto više od mjesec dana nakon što je njegovo zaposlenje izašlo u javnost, Vice Gulam u Holdingu, po Ljubičićevim riječima, radi desetak godina. Na pitanje je li on utjecao na nećakovo imenovanje iskreno odgovara.

– On je prije radio u Robnim terminalima i sada je prešao u Sportske objekte. U Holding je došao raditi kao informatičar. A jesam li utjecao? I jesam i nisam. Moja je pozicija takva da imam izravan ili neizravan utjecaj – kazao je Slobodan Ljubičić.

>>Muž dogradonačelnice Sandre Švaljek dao otkaz u Gradu

Komentara 11

DR
Dreamliner
09:11 24.02.2014.

Ovako je nekako bilo na ručku Ljubičićeve proširene obitelji. Slobodanova sestra:" Joj brate dragi, moj Vice je utučen na jednom te istom mjestu u Holdingu. Nesretan mi je. Po cijeli dan ništa ne radi nego igra tetris na kompjuteru. Pa svaka šuša je već postala neki šef ili direktor. I drugi su zaposlili rodbinu ali nakon par godina su ih gurnuli na šefovska mjesta. Pogledaj samo onog Ravnatelja Direkcije za upravljanje državnom imovinom. On je svog sina od dvadesetak i kusur godina gurnuo u HBOR i prije koji mjesec mali je postao šef. Moj Vice se pati već 10 godina zbog tebe u Holdingu. Daj nešto napravi. Molim te. Smrc..." I sada vidimo kako se našao opet mir u Ljubičićevoj familiji. Opet se veselo ruča i familija je složna. Opet će se veselo gristi odojak za Bozić, tucati se jajima za Uskrs i spašavati Zagreb s genima Ljubičića. Srećom da se za takve pozicije ne treba raspisivati natječaj. Ipak je bolje genološko nego kompetentno rješenje.

PR
Prunus
12:19 24.02.2014.

Lik je informatičar, takvi su traženi na tržištu rada, da danas dobije otkaz nakon deset godina u Holdingu, već sutra bi našao novo zaposlenje. Ne znam niti jednog nezaposlenog informatičara.

Avatar voltron
voltron
12:32 24.02.2014.

Informatičar i 10 godina je u Holdingu i sad je njegov premještaj na neku drugu poziciju unutar Holdinga problem? Treba pitati Čovića i SDP-ovce koji su drmali Holdingom četiri godine kakav je Vice radnik i kako to da je Vice preživio sječu Ljubčićevih kadrova tamo 2009.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije