Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartoteka u dubravi

Ne moramo strahovati od novih rupa u gradskim prometnicama

kvartoteka dubrava
Goran Stanzl/PIXSELL
15.04.2016.
u 14:00

Zamjenik pročelnika Ureda za izgradnju grada Alan Ordulj i suradnici najavili ove godine dovršetak fontana, Branimirove, Radićeve...

Obnova Radićeve, nove fontane, završetak Branimirove i radovi u Radničkoj. Kapitalni su to pojekti koji će biti gotovi ove godine, najavio je Alan Ordulj, zamjenika pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje i izgradnju grada koji je sinoć spremno odgovarao na pitanja građana u sklopu Večernjakove tribine.

Održana je u Dubravi u sklopu Kvartoteke, zajedničkog projekta Soundset radija, Večernjeg lista i Grada Zagreba, a na događanje su stigli brojni građani koji su pripremili i pitanja i komentare.

– Ima li straha od novih rupa u gradu, poput one u Slavonskoj – zanimalo je građane, na što je Alan Ordulj odgovorio kako građani ne trebaju biti zabrinuti. Na pitanja su odgovarali i njegovi zamjenici, pa je tako Krunoslav Tepeš iz odjela za promet objasnio kako velike promjene očekuju bicikliste.

– Donesen je novi pravilnik Ministarstva koji, između ostalog, propisuje bijelu boju biciklističkih staza - objasnili su iz nadležnog ureda te objasnili da je rok za prilagodbu tri godine što znači da će u tom periodu sve staze biti prebojane. Ali, u sklopu redovitog održavanja.

Velike promjene očekuju bicikliste, jer novi pravilnik Ministarstva propisuje bijelu boju biciklističkih staza

Plan je da projekt Kvartoteka traje deset tjedana u raznim dijelovima grada. Stanovnike Vrbana i Španskog već je oduševila, a zabava u Dubravi nastavlja se i danas, od 18 sati na adresi Aveniji Dubrava 51 gdje su na rasporedu humanitarne karaoke i nastup bendova Vindon Havin i Gretta. Sutra će se, pak, građanima predstaviti udruga Indigo za zaštitu životinja nakon čega sijedi nastup sastava Šank.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije