Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz ZET-a

Nastavljaju se radovi na Črnomercu, ponovno se mijenja raspored perona

Zagreb: Radovi na okretištu Črnomerec
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
08.01.2021.
u 13:28

Nova regulacija trajat će do završetka radova, javljaju u ZET-u.

U ponedjeljak ujutro nastavljaju se radovi uređenaj okretište Črnomerec, pa u ZET-u javljaju da će do završetka radova biti uvedena privremena organizacija autobusnih linija na terminalu Črnomerec. Shodno tome, uspostavljaju se i nove lokacije početno-krajnjih stajališta na Ilici, Ulici Črnomerec i Selskoj cesti. Raspored slijedi u nastavku. 

S terminala Črnomerec, autobusi će polaziti prema novom razmještaju perona:

peron 6: linije 119 Črnomerec - Podsused most i 120 Črnomerec - Gajnice - Prečko,

peron 7: linije 126 Črnomerec - Gornja Kustošija - Krvarić i 135 Črnomerec – Graberje,

peron 8: linije 121 Črnomerec - Karažnik - Gajnice i 130 Črnomerec - Borčec

peron 9: linije 124 Črnomerec - Gornji Stenjevec i 131 Črnomerec - Bizek,

peron 10: linija 136 Črnomerec – Špansko,

peron 11: linija 134 Črnomerec - Prečko,

peron 12: linije 125 Črnomerec - Gornje Vrapče i 137 Črnomerec - Perjavica - Borčec,

peron 15: linija 109 Črnomerec - Dugave

Linije 122 (Črnomerec - Podsused centar) i 123 (Črnomerec - Podsusedsko Dolje) koristit će privremeno početno stajalište u Ilici (kod benzinske postaje INA) u smjeru zapada.

Na liniji 172 (Črnomerec – Zaprešić) početno stajalište bit će uspostavljeno u Ilici (kod benzinske postaje INA) u smjeru Zaprešića

Linije 127 (Črnomerec - Mikulići) i 128 (Črnomerec - Lukšići) polazit će s privremenog početnog stajališta u Ulici Črnomerec (kod vojarne) u smjeru Mikulića, odnosno Lukšića.

.Linije 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec - Poljanica - Gornja Bistra) početno-krajnje stajalište imat će na Selskoj cesti (između Ilice i Prilaza baruna Filipovića) te će prometovati djelomično izmijenjenim trasama:

Gornja Bistra - redovnom trasom do raskrižja Ilice i Zagrebačke ceste – (desno) Zagrebačka cesta – (lijevo) Prilaz baruna Filipovića – (lijevo) Selska cesta. U povratku Selska cesta – (lijevo) Ilica - u nastavku redovnom trasom prema Gornjoj Bistri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije