Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravda na sigečici

Nasilnik koji je udario psa i njegovu vlasnicu i kazneno je prijavljen

Vesna Banović
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
Autor
Mateja Šobak/VLM
10.01.2014.
u 11:12

Nakon što je istukao Vesnu Banović i njezina ljubimca Benjija na javnoj livadi tijekom šetnje, M.M. je prvo dobio prekršajnu prijavu

Kaznena prijava za zlostavljanje životinja, nakon što je dobio prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira jer je istukao psa i njegovu vlasnicu, podnesena je jučer protiv M.M. iz Sigečice, neslužbeno doznajemo.

Podsjetimo, M.M. je 5. siječnja, nakon što joj je prijetio dva dana prije, istukao Vesnu Banović i njezina psa Benjija jer ga je vodila u šetnju na javnu livadu, koju je M.M. prisvojio kao svoju.

– Inzistirali smo da se podnese ta kaznena prijava jer se za zlostavljanje pasa može dobiti do godinu dana zatvora – objasnila je Vesna Banović koja je već ranije istaknula da to nije prvi put da M.M. zlostavlja životinje. I ne samo njih, dodala je, već konstantno maltretira svoje susjede, većinom starije stanare.

– S prijavom za remećenje javnog reda i mira koju je on zaradio nakon što me oborio na tlo, a zatim udarao glavom o njega nisam baš zadovoljna i zato ću podnijeti i privatnu tužbu – rekla je Banović te dodala kako se ona nije samo porječkala sa susjedom, pa su remetili red i mir, već ju je on i fizički zlostavljao. Svjedoče tome brojne modrice, ali i Schantzov ovratnik koji nosi.

– Tortura u toj ulici traje već petnaest godina. Upozoravali su me na njega, ali kako nisam iz tog kvarta, ipak sam otišla u šetnju s Benjijem. Livada, na koju je on postavio rampu i koju već godinama svojata, gradska je i ja sam, nakon što sam čak izvadila dokumente iz katastra i s njima krenula prema livadi, misleći, bude li problema, da ću mu ih pokazati, otišla tamo u šetnju. Ali i prije nego što sam mu uspjela pokazati papire, nasrnuo je prvo na psa, pa na mene – prisjeća se Vesna Banović kobne šetnje te nedjelje.

Komentara 7

Avatar ankabutorac
ankabutorac
14:45 10.01.2014.

Tko zagadjuje parkove, baca smece po gradu, sara po zgradama...ne zivotinje nego ljudi...ali, lakse je kriviti i tuci zivotinje koje se ne mogu braniti...a tko razbija flase po parkovima , pisa i sere iza grma i baca smece...klinici i tinejdzeri za kojima mamica posprema..zato..primite se za vlastiti nos prije nego krivite peseke...

Avatar Wayat Earp
Wayat Earp
16:27 11.01.2014.

Ja sam spreman doci u ZG sa svojim psom i setati sa njim po toj "posvojenoj" livadi pa da vidimo kako ce proci takav DELIJA koji svoju snagu i aroganciju ispoljava nad psima i djevojkama, samo mi recite gdje jee ta livada i sredicu stvar

VE
velika
16:23 11.01.2014.

a zasto nije udario 20togodisnjaka sa 2 pit bul terijera ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije