Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke na cestama

Napravio totalni kaos: Zbog priključka za vodu zatvorio jedinu od tri prohodne ceste koja vodi sa Sljemena

himper
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/10
31.10.2016.
u 14:50

Zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta, Prilaz Kraljičinom zdencu bit će zatvoren za sav promet od srijede 26. 10. 2016. godine od 7 sati do petka 18. 11. 2016. godine do 20 sati

Kako doznajemo, danas je  nastala velika gužva na cesti koja sa Sljemena vodi prema gradu.  

Naime, zbog radova na vodovodnom priključku na privatnoj kući, gužva je nastala u ulici Himper kod kućnog broja 10. Upravo je ta cesta u ovom trenutku jedina od tri prohodne koja vodi sa Sljemena. Građani koji su se spuštali danas sa Sljemena ostali su blokirani na cesti. Nitko nije mogao mrdnuti svojim automobilom. Kolona od 50-ak vozila čekala je pola sata za prolazak.

Grad Zagreb je na svojim stranicama objavio da će zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta, Prilaz Kraljičinom zdencu biti zatvoren za sav promet od srijede 26. 10. 2016. od 7 sati do petka 18. 11. 2016. do 20 sati.

Napominju da će za vrijeme izvođenja predmetnih radova prometnicom koja vodi iz smjera Prilaza Kraljičinom zdencu prema Ulici Himper biti uspostavljen jednosmjeran promet u smjeru sjever – jug,  a da će obilazni smjer za vrijeme izvođenja navedenih radova biti Sljemenska cesta – prometnica prema Medvedgradu – Himper – Lukšić Gornji i dalje u smjeru juga.

Na kraju sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

>> HAK upozorava na poseban režim prometa za vrijeme blagdana Svih svetih

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zambezi
19:17 31.10.2016.

Klizište je trebalo biti sanirano 25.10. ! Znači,ako opet ne pomaknu rok,dva mjeseca će se sanirat,a vrijeme im išlo na ruku,rijtko bilo kiše. Al vikendom nitko nije radio.

KA
kažemja
21:03 31.10.2016.

Još malo pa će Sljeme biti potpuno odsječeno od Zagreba! Baš krasno.No , bitno da se žičara počela graditi! Šala mala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije