Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New Year's Eve 360

Nakon pravog tuluma u Areni, gosti izdaleka idu u obilazak zemlje

Doček Nove godine u Areni
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/25
02.01.2017.
u 18:04

Na Croatia Winter Music Festival došli su gosti iz cijele Europe, Amerike, Singapura te iz susjedstva

 

U novu je 2017. godinu Zagreb i njegove brojne goste uveo jedan od najboljih svjetskih DJ-a, Armin van Buuren. Nizozemski je majstor učinio to upravo praskom završavajući odbrojavanje posljednjih 90 sekundi sada već stare 2016. godine malim vatrometom ispred oduševljene publike okupljene u dvorani Arena. Isijavalo je dobro raspoloženje s pozornice od 300 četvornih metara iznad koje je stajao ekran od 150 kvadrata. Publika je s Arminom zapjevala i vokalne dionice njegovih hitova u trosatnom elektronskoglazbenom spektaklu. Uzvratio im je hrvatskim motivima na ekranu, a nastup završio zaogrnut hrvatskom zastavom.

Gosti stizali i iz Singapura

Uz jednog od vodećih svjetskih DJ-a, publiku su u novogodišnjoj noći zabavljali David Gravell, Julian Jordan, Sander van Doorn pa onda zvijezda večeri Armin van Buuren, za njim MOTi i Juicy M. Ukrajinska producentica i DJ Juicy M nosi epitet i najseksepilnijeg DJ-a, u što smo se i uvjerili pri kraćem razgovoru. – Nastupila sam na Ultra Europe ove godine tako da sam hrvatsku publiku dobro upoznala, a voljela bih isto učiniti i sa zemljom. Uspjela sam za Ultre obići i neke vaše otoke, što je dovoljno da poželite još. Publika je nevjerojatna, ista je vibracija ovdje u Zagrebu kao i na Ultri, iznimno pozitivna – rekla nam je lijepa ukrajinska elektroglazbenica. No, Croatia Winter Music Festival, čiji je dio bio doček koji se službeno zvao New Year’s Eve 360, više je od praznika elektronske plesne glazbe. Riječ je o vrijednom turističkom događaju za Zagreb. Gostiju je bilo odasvud – iz Poljske, Mađarske, Slovenije, BiH, čak i iz Singapura i SAD-a. Uz njih su Arenu pohodili i brojni domaći fanovi iz svih dijelova Hrvatske. Ništa čudno, Zagreb ima dugu tradiciju elektronske glazbe. Fruszina je sa svojom prijateljicom stigla iz Budimpešte. – U Zagrebu sam prvi put i eto – došla sam proslaviti Novu godinu. Armin mi je omiljeni DJ tako da smo odmah znale kamo ćemo, kaže simpatična Mađarica. Alina, Sam, Antonio i Mike Amerikanci su na proputovanju kroz Europu, tako i kroz Hrvatsku u koju su stigli iz Pariza. I za njih je izbor za proslavu Nove godine pao na Arenu. – Čak smo uspjeli uhvatiti nešto hrvatskog, pamtim neke riječi još s Ultra Europe na kojoj sam bila. R3haba znam, slušala sam ga na Ibizi. Nakon dočeka nastavljamo upoznavati Hrvatsku još nekoliko tjedana – kaže zgodna Amerikanka.

268 milijuna dolara godišnje zaradi deset najboljih svjetskih DJ-a nastupajući po svijetu. Jedan od njih je i Armin van Buuren

Zabavljali se i brojni poznati

Iz Zadra su u Zagreb stigle Marija, Maja, Karla i Mateja. – Armina pratimo već dugo, još dok je sam nastupao na Zrću. Normalno, išle smo i na Ultra Europe, a ovdje još želimo čuti i Juicy M – kažu djevojke. – Stigao sam iz Rijeke s temperaturom, ali ne marim, sigurno će biti super, nikada do sada nismo Novu godinu čekali na ovakav način, kaže Matej koji je s Lucijom, Sarom i Andrejom stigao iz našeg lučkog grada. – Da, super je da ovdje za Novu nastupa Armin. Jedino bolje od toga jest da se uz njega pojavi i Guetta, govori nam ekipa iz Rijeke. Dodajmo ovome i dobro ispunjene VIP lože. Domaći i gosti iz drugih svjetskih zemalja uživali su u ribljim delicijama kuhara restorana Boba i Opat. Viđeni su tamo, primjerice, televizijski voditelj Mislav Bago, njegov kolega Dalibor Petko, dizajner ELFS-a Ivan Tandarić. S Croatia Winter Music Festival gaming turnirima i tulumima svakog dana nastavlja se sve do petka.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije