Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORILO NA MAKSIMIRSKOJ

Nakon požara automobila devet osoba zatražilo medicinsku pomoć

Vatrogasci
Davor Visnjic/PIXSELL
11.06.2018.
u 14:29

Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba zbrinuo je sedam osoba u zagrebačkim bolnicama, dok su dvije osobe dobile hitnu medicinsku njegu na licu mjesta.

Nakon završetka vatrogasne intervencije i ugašenog požara automobila u autoservisu u Maksimirskoj cesti 282 u ponedjeljak ujutro, devet osoba zatražilo je liječničku pomoć, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba zbrinuo je sedam osoba u zagrebačkim bolnicama, dok su dvije osobe dobile hitnu medicinsku njegu na licu mjesta.

Požar je gasilo devet vatrogasaca s dva vozila, a Centar veze Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba primio je dojavu o požaru jutros nešto poslije 10 sati. Očevid će se provesti sutra, nakon čega će biti poznato više pojedinosti, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Neslužbeno se doznaje da je požar izbio u autoservisu te da se nekoliko osoba nagutalo dima.

Vatrogasci
1/16
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
21:13 11.06.2018.

Srbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije