Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakovčeva

Nakon nesreće istjecalo ulje i ulicu pretvorilo u “ringišpil”

rakovčeva
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
18.09.2010.
u 00:15

Na mjesto sudara stigli su zaposlenici specijalizirane tvrtke za uklanjanje ulja, a nadzor je preuzeo inspektor za zaštitu okoliša.

Oko 18.10 sati, nakon sudara kombija i osobnog vozila na križanju Rakovčeve i Utješinovićeve ulice, kako poručuju iz policije, najvjerojatnije je počelo istjecati ulje iz jednog od vozila što je dio Rakovčeve pretvorilo u svojevrsni ringišpil u kojem se dogodilo nekoliko sudara s manjom materijalnom štetom.

Prema informacijama iz PUZ-a, dvije su osobe lakše ozlijeđene, no nije jasno o kakvim je ozljedama riječ. Na mjesto sudara stigli su zaposlenici specijalizirane tvrtke za uklanjanje ulja, a nadzor je preuzeo inspektor za zaštitu okoliša.

Komentara 1

Avatar ludi kekec
ludi kekec
12:33 19.09.2010.

baš čudno... prošao sam tuda u 18,20 i nikakvog sudara ni ulja nije bilo???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije