Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENDOVI

Nakon fatalnih susreta djevojke traže putem Fejsa i oglasa na stanici

Flertovanje
Foto: GettyImages
1/4
20.09.2019.
u 13:48

Zagrebački je informatičar plakate oblijepio po cijelom gradu, dok je prometni redar u svojoj misiji koristio društvene mreže

Došao je u Namu na Kvatriću po kućne potrepštine, a onda je primijetio djevojku koja je kupovala iste stvari. Svidjela mu se, kaže, na prvu, no nije skupio hrabrosti da joj priđe. Odlučio ju je zato potražiti s pomoću plakata koje je noću polijepio po tramvajskim i autobusnim stanicama po cijelom gradu, a na njima opisuje što je kupila, ali i nosila na sebi.

– Trebalo je dobro pročešljati internet i upoznati se s tipovima i nazivima ženske obuće, o čemu nemam blage veze, ali nekako sam uspio. Ovdje je riječ o poluotvorenim balerinkama. Fotografiju cipela s plakata našao sam u jednom webshopu, ali nisu bile u istoj boji pa sam to popravio Photoshopom – smije se informatičar iz Zagreba.

Foto: Foto čitatelja

No nije on jedini koji se u posljednje vrijeme uz pomoć takvih oglasa i društvenih mreža bacio u potragu za “misterioznim djevojkama”.

Ona u nedavnome slučaju Mihaela Diklića na nogama nije imala “polubalerinke”, već “marte”. Fatalni susret dogodio se u noćnom tramvaju u smjeru Prečkog, a dok je on skupljao hrabrost da joj priđe, ona je izišla. Grad je stoga također oblijepio plakatima kojima je tražio “curu s crvenom kosom, crnim martama i super osmijehom”.

Prometni redar Andrija Pavić, pak, umjesto plakata odabrao je Facebook, uz pomoć kojega je pokušao naći ženu koja mu je, dok je kisnuo na križanju Aleje Bologne i Škorpikove, dala kišobran.

– Usprkos tome što je bilo rano jutro i što je padala kiša, žena je bila vedra i nasmijana. Stala je usred raskrižja, otvorila prozor auta i pružila mi kišobran. Jedan osmijeh i jedan kišobran bili su dovoljni da zanemarim činjenicu da sam potpuno pokisnuo – opisao je Andrija.

Pogledajte video: Koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode?

Ključne riječi

Komentara 4

CH
chemica
14:04 20.09.2019.

Da sam žensko i da me takvi traže, odmah bih nabavila pancirku i bar suzavac.

Avatar miyamoto
miyamoto
14:35 20.09.2019.

Tražite ženu, curu koja nema facebook profil ili nedajbože instagram

DA
Darko22
14:04 20.09.2019.

Majko isusova...nije ni čudo da nam je natalitet u banani s ovakvima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije