Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u okviru eu projekta

Nakon dva mjeseca radova otvoren terapijski vrt u Sesvetama

Foto: Grad Zagreb
1/3
11.05.2021.
u 12:44

Vrt je otvorila Sanja Jerković, pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje, lokalnog koordinatora projektnih aktivnosti.

Nakon dva mjeseca radova na uređenja, jučer je otvoren terapijski vrt u Sesvetama, koji je uređen kao jedna od mjera obnove postindustrijskih brownfielda uvođenjem rješenja temeljenih na prirodi u okviru europskog projekta proGIreg.

Vrt je otvorila Sanja Jerković, pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje, lokalnog koordinatora projektnih aktivnosti. Terapijski vrt će pružiti priliku osobama oštećenog tjelesnog i mentalnog zdravlja da značajno podignu kvalitetu svog života sudjelovanjem u terapijskim aktivnostima koje se zasnivaju na blagotvornom učinku vrtova i vrtlarenja na zdravlje te na osjećaj sreće i zadovoljstva, kao i posljedičnim uključivanjem u život šire zajednice kroz zajedničke aktivnosti u vrtu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije