Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK 60-ih

Najveći susret ljubitelja Vespe vraća se u Zagreb

Susret ljubitelja kultnog skutera Cro Vespa 2019.
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/10
05.09.2019.
u 17:15

Atraktivne vespe moći ćete razgledati sutra do 11 sati,

CroVespa, najveći i najpoznatiji susret ljubitelja Vespe, vraća se u Zagreb!

Na središnjem će zagrebačkom trgu ovoga vikenda oživjeti šezdesete godine, a za to će se pobrinuti čak 300 sudionika CroVespe iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Njemačke, BiH, Velike Britanije, Irske, Njemačke, Mađarske i Češke Republike koji će na 12. okupljanju izložiti svoje bezvremenske ljubimce, većinom oldtajmere.

Atraktivne vespe moći ćete razgledati sutra do 11 sati, a tad će se sudionici zaputiti na revijalnu vožnju do Samobora kako bi zablistali i „na bregima“ te kako bi ih Samoborci mogli razgledati i u centru grada.

No, modeli vespi koji su zabilježeni i u mnogim filmskim trenucima vratit će se na Jelačić-plac te još jednom predstaviti u nedjelju od 8 do 12 sati. Prilika je to za sve sudionike da još bolje upoznaju Zagreb i sve njegove znamenitosti prije nego što druženje nastave u kavani Johann Franck na svečanoj večeri.

Susret ljubitelja kultnog skutera Cro Vespa 2019.
1/10

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije