Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zagreb Vino com'

Najavljen sedmi međunarodni festival vina i kulinarstva

Sedmi međunarodni sajam vina i kulinarstva (1)
Foto: Rajko Polić
1/4
10.11.2012.
u 19:24

''Zagreb Vino com'' održat će se kao i uvijek u hotelu Esplanade i pripadajućem šatoru 30. studenog i 1. prosinca

Povodom Martinja najavljen je Sedmi međunarodni festival vina i kulinarstva ''Zagreb Vino com'', dokazana elitna manifestacija kulture stola, te vinskih i gastronomskih izazova. Direktor festivala je profesor Ivan Dropuljić, a ova manifestacija održat će se kao i uvijek u hotelu Esplanade i pripadajućem šatoru 30. studenog i 1. prosinca. Izlagat će 250 trgovaca i proizvođača vina, pršuta, sira, maslinova ulja i drugih autohtonih delicija. Najavljeni su strani specijalizirani novinari i vinari, humanitarna večera, mnoge zanimljive radionice, Atelijer okusa Mam Vina, uglednog izdavača i vinopromicatelja Mladena Horića, koji slavi 20. obljetnicu prve hrvatske vinske revije Svijet u čaši.

Nastupit će mnogi kuhari, vinoznalci i vrhunski podrumari, a bit će vinskih priča od Čilea pa do Gruzije s čuvenim profesorom Giorgijem Kvesidatzeom i gruzijskom tehnologijom vina koja se po malo uvodi i u nas. Za najave ove manifestacije probana su vina okićena svjetskim nagradama u Bergamu Badela 1862, Belja, Ilije Jakobović i Vlade Krauthakera, ali ovaj puta bez dobrog duha novinarstva, kolege Bune Sušnja, prvoga voditelja informiranja festivala, koji nas je prerano zauvijek napustio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije