169 8°C
 • Avatar nemam-pojm@
  nemam-pojm@:

  Molim da mi neko objasni. Ugovor je uguvor i po njemu se netko obvezuje u tom iznosu izvršit posao i izabran je na natječaju. Kako onda da Rotor poskupi za 33 miliona a žičara se udupla...dali treba izvođačima oduzet posao ... prikaži još! i pokrenit sud.postupak a dat onom drugoplasiranom koji je bio malo skuplji. Čemu onda natječaji i ugovori kad se cijene radova formiraju posle uvođenja u posao.

 • sampras:

  Izgradnja je počela u 1. mjesecu. Potrošili su 78 milijuna kuna više od planiranog već do polovice godine. Koliki će biti prebačaj kad dođu podaci za drugu polovicu godine... A radit će se još polovicu sljedeće godine i to ako ... prikaži još! bude sve na vrijeme. Prije dva mjeseca je u medijima objavljeno kako će žičara biti "skuplja za 2 milijuna kuna". Vozi lud zbunjenog. U ime ovih prebačaja štedi se na poplavljenim pothodnicima i vrtićima. Ostalo iz članka: dominantan udio pozitivnog pomaka je iz naplate parkinga?! Koliko ima pročelnika novih i njihovih tajnica tajnica, nije objavljeno, možda i bolje. Da platimo, pa da idemo dalje. Neka krade al i nama daje, jel tako, tako je.

 • horton:

  Žičara i ovako košta par puta više nego bi joj bila normalna cijena, kao i većina stvari koje Bandić nabavlja. Ali nije mi jasno kako potrošiš više na žičaru nego je planirano ako izabereš firmu na natječaju a oni ti ... prikaži još! već tada ponude cijenu po kojoj će raditi?

Još iz rubrike Zagreb

Otpad
22
ODVOZ OTPADA

Otkrivamo tajnu fiksnog dijela računa od 68,57 kn po stanu

Puknuće cijevi
A OTPAD SE GOMILA...

Gradski vodovod krpaju 10 puta dnevno: 'Nek' samo cijene idu gore dok se Zagreb raspada'

45
Ilustracija
INTERVENIRALA POLICIJA

Incident na Jordanovcu: Muškarac razbijao po bolnici

3