Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
81 14°C
 • Avatar nemam-pojm@
  nemam-pojm@:

  Molim da mi neko objasni. Ugovor je uguvor i po njemu se netko obvezuje u tom iznosu izvršit posao i izabran je na natječaju. Kako onda da Rotor poskupi za 33 miliona a žičara se udupla...dali treba izvođačima oduzet posao ... prikaži još! i pokrenit sud.postupak a dat onom drugoplasiranom koji je bio malo skuplji. Čemu onda natječaji i ugovori kad se cijene radova formiraju posle uvođenja u posao.

 • horton:

  Žičara i ovako košta par puta više nego bi joj bila normalna cijena, kao i većina stvari koje Bandić nabavlja. Ali nije mi jasno kako potrošiš više na žičaru nego je planirano ako izabereš firmu na natječaju a oni ti ... prikaži još! već tada ponude cijenu po kojoj će raditi?

 • sampras:

  Izgradnja je počela u 1. mjesecu. Potrošili su 78 milijuna kuna više od planiranog već do polovice godine. Koliki će biti prebačaj kad dođu podaci za drugu polovicu godine... A radit će se još polovicu sljedeće godine i to ako ... prikaži još! bude sve na vrijeme. Prije dva mjeseca je u medijima objavljeno kako će žičara biti "skuplja za 2 milijuna kuna". Vozi lud zbunjenog. U ime ovih prebačaja štedi se na poplavljenim pothodnicima i vrtićima. Ostalo iz članka: dominantan udio pozitivnog pomaka je iz naplate parkinga?! Koliko ima pročelnika novih i njihovih tajnica tajnica, nije objavljeno, možda i bolje. Da platimo, pa da idemo dalje. Neka krade al i nama daje, jel tako, tako je.

Još iz rubrike Zagreb

Neuporabljivo
Oporbenjaci

Stavili crvenu naljepnicu: Zgrada gradske uprave neuporabljiva je za javni interes

Kupci i prodavači napokon nedjeljom na Hreliću nakon okončanja pandemije
Konačno

Hrelić ponovno radi nedjeljom: Pogledajte kako se kupuje i prodaje

Skulptura Majke Božje
Materina priča

Pogledajte skulpturu Majke Božje Kamenitih vrata u Preradovićevoj ulici