Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novootvoreno

Na Zelenom valu besplatni noćni servis bicikala

birtija
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
19.10.2012.
u 08:00

U petak i subotu od 20 do 4 sata ujutro skupina profesionalaca popravljat će bicikle gostiju kafića

Na Zelenom valu usred biciklističke staze u Hatzeovoj ulici smješten je “bike friendly” klub “The Beertija”. Otvoren prošli tjedan, klub do 27. listopada svakodnevno gostima nudi sitne popravke bicikala od podneva do 16 sati, a danas i sutra održat će se i prvi hrvatski noćni servis bicikala, koji će trajati od 20 sati pa do kraja radnog vremena u 4 sata ujutro.

– S obzirom na to da se nalazimo na biciklističkoj stazi, po uzoru na “late night shopping”, odlučili smo organizirati noćni servis bicikala. Pozivamo sve bicikliste da svrate, popiju kavu ili pivo i poprave sitni kvar – kaže voditeljica kluba Vesna Mešić. Novi klub odgovor je grupe entuzijasta na trenutačnu klupsku ponudu u gradu te su odlučili otvoriti klub u koji bi i sami željeli zalaziti.

– Nudimo aktualnu žestoku glazbu, sigurnu domaću atmosferu i odličan zvuk. Imamo i pozornicu za svirke uživo – objašnjava Vesna. Moderan underground klub, koji svakodnevno radi do 4 ujutro, može primiti oko 300 posjetitelja, a posebno je atraktivna velika terasa smještena u dvorištu te pušački dio kluba, odijeljen staklenom stijenom. Dizajn “The Beertije“ rezultat je uređenja svih vlasnika i suradnika kluba, a trenutačni izgled nije konačan.

– Svatko tko želi donijeti plakat za koncert ili nešto slično, neka se samo javi – kaže Vesna. Klubom dominira kolaž fotografija najvećih zvijezda pop-kulture, koje su namjerno krivo potpisane, a umjesto raznih zaštitarskih kuća, The Beertiju i njezinih 160 vrsta piva čuvaju strip-junaci poput Modesty Blaze te slavni Chuck Norris.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije