Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrok nepoznat

Na parkingu na Trnju usred noći potpuno izgorio automobil

Izgorio auto na Trnju
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
01.04.2014.
u 14:22

U Ulici Zinke Kunc oko 3 sata u noći vatra zahvatila Renault Megan te se proširila na još dva susjedna vozila. Točan uzrok nastanka požara, koji su vatrogasci uspjeli ukrotiti, još se utvrđuje

Na zagrebačkom Trnju, u Ulici Zinke Kunc, sinoć je bilo doista vatreno kad je oko 2 sata buknuo požar na automobilu parkiranom uz zgrade.

Prema priopćenju Policijske uprave zagrebačke, vatra je na automobilu Renault Megane, koji pripada 40-godišnjoj Zagrepčanki, izbila iz još nepoznatoga razloga, a bila je toliko nezaustavljiva da se lako i brzo proširila i na susjedna vozila – Škodu Fabiju i Fiat Punto.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Na zgarište su izašli zagrebački vatrogasci koji su u pola sata, doznajemo, uspjeli zaustaviti buktinju, koja je mnoge u ulici i probudila. No, Renault je potpuno izgorio, a materijalnu štetu tek treba utvrditi, kao i točne uzroke požara budući da je policija još tijekom dana provodila očevid.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gerrard
Gerrard
15:21 01.04.2014.

Točno u ovom kvartu je snimana ona retardirana serija Nove TV Zauvijek Susjedi,u ovom crveno-sivom neboderu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije