Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Na staroj karlovačkoj autobus naletio na pješaka

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
27.04.2014.
u 23:42

– Prekinut je promet na staroj karlovačkoj cesti (D1) u mjestu Klinča Sela (između Zagreba i Jastrebarskog), zbog prometne nesreće – izvijestio je HAK. Promet je normaliziran oko 23.25 sati.

Autobus je naletio na pješaka oko 21.40 sati na državnoj cesti u mjestu Klinča Sela, između Zagreba i Jastrebarskog, izvijestila je policija.

– Prekinut je promet na staroj karlovačkoj cesti (D1) u mjestu Klinča Sela (između Zagreba i Jastrebarskog), zbog prometne nesreće – izvijestio je HAK u večernjim satima. Promet je normaliziran oko 23.25 sati.

Zasad nema informacija o ozljedama pješaka na kojeg je naletio autobus.

>>U sudaru dva Fiata na Jadranskoj magistrali nema ozlijeđenih

>>Na Fejsu objavila da je sretna, a minutu kasnije poginula

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:53 28.04.2014.

možda je pješak naletio na autobus...

NO
novkovka
11:02 28.04.2014.

na cijeloj dužini stare karlovačke se vozi ludo.nije ni čudno da ljudi stradavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije