74 31°C
 • Avatar Analizator
  Analizator:

  Inače sam veliki protivnik Štakaša i njegovih lopovskih metoda naplate svega i svačeg, ali s naplatom prometa po sljemenskoj cesti se u potpunosti slažem i to najmanje 100 kn za ulaz u Park prirode. Zimi vikendom se ne može disati ... prikaži još! od smrada dizela u dijelu šume oko sljemenske ceste, gužve oko "planinarskih" domova i auti parkirani posvuda kao da je vašar..jednostavno se tome treba stati na kraj kako bi šuma ostala šuma. Naravno preduvjet je izgradnja žičare.

 • Samoborka:

  Zar taj nas jedini i najljepsi zagrebacki brijeg ne zasluzuje da dobi jedan veliki pakplac, da ljudi ne moraju parkirati okolo po rubovima ulica, siguran sam da i za to ima novaca ako su dobro rasporedjeni.

 • Avatar magarac.jozo
  magarac.jozo:

  Naravno da sam protiv silnih gužvi i zagađivanja..... ali sam i protiv lopovske politike Zagrebparkinga kojeg nije briga za parkirna mjesta nego isključivo za lovu.. Ekologija je njima samo jedan od izgovora za pljačku..... Idem ( pješice) na misu u ... prikaži još!u Sljemensku kapelu.... tamo dolaze i invalidi, na štakama...zadnjih 50 stepenica čovjek prolazi 10 minuta... a nemaju gdje parkirati... i onda im zgbparking naplati parkiranje u blatu?.. ok- naplati, ali UREDITE nešto...

Još iz rubrike Zagreb

Petruševac
34
Drama u Petruševcu

Policija iznosi građane koji ne daju da se u zgradu u njihovu naselju usele Romi

Anka Mrak Taritaš
Mrak-Taritaš

'Zagrepčani će izgubiti grad. Razvijat će se po mjeri Bandića gdje mu lojtru drži Plenković'

4
vrućine
Život na +43 Celzijusa

Parižani dobivaju noćno kupanje i hladne sobe, a mi?

2