Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost

Nastala rupa duga nekoliko metara, sanacija Savskog mosta stajat će 23 mil. kn

Na Savskom mostu nastala rupa duga nekoliko metara
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/17
06.06.2019.
u 22:34

Savski most u Zagrebu inače već dugo vapi za obnovom, a dosad se uglavnom pribjegavalo improviziranim rješenjima poput postavljanja metalnih ploča na nekim dijelovima.

Fotografija objavljena na Facebook-stranici projekta 1postozagrad – koja prikazuje kako se na Savskom mostu u Zagrebu otvorila velika rupa duga nekoliko metara, uznemirila je mnoge.

Rupu su zakrpali djelatnici Zagrebačkih cesta, a most je večeras obišao i gradonačelnik Milan Bandić, koji je najavio njegovu temeljitu sanaciju na proljeće, što će koštati 23 milijuna kuna.

- Projekt sanacije postoji, sada ne treba širiti paniku, propadanje asfalta dogodilo se na dijelu koje nije predviđeno za hodanje i za sjedenje - kazao je gradonačelnik.

Rupa se nalazila iznad dijela korita Save koji nije pod vodom. Na teren je izašla policija i te je rupa isprva ograđena.

Savski most u Zagrebu inače već dugo vapi za obnovom, a dosad se uglavnom pribjegavalo improviziranim rješenjima poput postavljanja metalnih ploča na nekim dijelovima.

Na Savskom mostu nastala rupa duga nekoliko metara
1/14

Savski most rezerviran je za pješake i bicikliste i jedan je od malobrojnih mostova koji povezuju Novi Zagreb s ostatkom grada.

Ključne riječi

Komentara 48

4
4
15:18 06.06.2019.

Zahvaljujući Bandiću i njegovom HDZ-u, sve više ih je koji ne samo da žive kao u Njemačkoj, nego doslovno - žive u Njemačkoj...

TR
Trnjanec
14:39 06.06.2019.

Tako je, treba širiti optimizam - NASTALA je rupa, a nije NESTAO komad mosta. To je isto ono "čaša napola puna/prazna".

TM
trade_mark
14:39 06.06.2019.

ma ne, to je fejknjuz. bandić dela ko konj, i to svaki dan da bi nama u zagrebu bilo dobro i da bi živjeli kao u njemačkoj! ali sad bude kuhačica kave s ispravljenim koeficijentom to sve speglala i sve bu okej.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije