70 23°C
 • Avatar Kljusar
  Kljusar:

  na jakuševcu treba napraviti postrojenje za razvrstavanje otpada i tamo zaposliti zainteresiranu radnu snagu jer mnogi građani nemaju uvjete za razvrstavanje istog te odvoz u reciklažna dvorišta

 • chemica:

  Ajmo razjasniti jednom za sva vremena da se ne radi ni o kakvim komposterima ( pogreška u naslovu), već prije, kako i piše korektno u članku, o običnim spremnicima za biootpad. Imam jednog, pa znam. Služi samo da imaš gdje ... prikaži još! ostaviti biljni otpad iz kućanstva kako ne bi smrdio. O povremenom miješanju takve hrpe ili čak dodavanju zemlje se može samo sanjati, tako da od pravog komposta ništa. Pa to tzv. plastično spremište/komposter nema čak ni dno! Moje osobno mišljenje je da se neka rođina firma i opet obilato namirila.

 • Avatar Duran Duran
  Duran Duran:

  Evo, šaljem e-zahtjev da se odpelja 11 milijuna kubika smeća s Prudinca koje izgledaju nakaradno ,zagađuju okoliš, stanovnike Jakuševca svrstavaju u 3. kategoriju po kvaliteti života i na silu 50 godina konstantno trpaju i zanemaruju primjedbe onih koji tamo žive. ... prikaži još! Svima koji su ekološki svjesni i protestiraju na svaki kup smeća pored svojega doma želim sretnu Novu godinu i neka znaju da može biti i gore !

Još iz rubrike Zagreb

Požar je u potpunosti uništio kuću na eko - gospodarstvu Orlov put
Požar pod nadzorom

Buktinja na istoku Zagreba: Gorjela baraka i kontejner

Radovi na rekonstrukciji remetinečkog rotora
Obavezno pratite znakove

Nova regulacija oko rotora počinje sutra u zoru, a samo bi jedan smjer mogao biti problematičan

5
Arca 2019. - Sajam inovacija
Arca 2019.

Ovdje tegle mijenjaju boju, puzzle su tropismene, a auti zabijaju gol