Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
66 18°C
 • Avatar Kljusar
  Kljusar:

  na jakuševcu treba napraviti postrojenje za razvrstavanje otpada i tamo zaposliti zainteresiranu radnu snagu jer mnogi građani nemaju uvjete za razvrstavanje istog te odvoz u reciklažna dvorišta

 • chemica:

  Ajmo razjasniti jednom za sva vremena da se ne radi ni o kakvim komposterima ( pogreška u naslovu), već prije, kako i piše korektno u članku, o običnim spremnicima za biootpad. Imam jednog, pa znam. Služi samo da imaš gdje ... prikaži još! ostaviti biljni otpad iz kućanstva kako ne bi smrdio. O povremenom miješanju takve hrpe ili čak dodavanju zemlje se može samo sanjati, tako da od pravog komposta ništa. Pa to tzv. plastično spremište/komposter nema čak ni dno! Moje osobno mišljenje je da se neka rođina firma i opet obilato namirila.

 • Avatar Duran Duran
  Duran Duran:

  Evo, šaljem e-zahtjev da se odpelja 11 milijuna kubika smeća s Prudinca koje izgledaju nakaradno ,zagađuju okoliš, stanovnike Jakuševca svrstavaju u 3. kategoriju po kvaliteti života i na silu 50 godina konstantno trpaju i zanemaruju primjedbe onih koji tamo žive. ... prikaži još! Svima koji su ekološki svjesni i protestiraju na svaki kup smeća pored svojega doma želim sretnu Novu godinu i neka znaju da može biti i gore !

Još iz rubrike Zagreb

Individualni posjeti

Ponovno se mogu razgledati špilja Veternica i Rudnik Zrinski

Novi Zagreb bez vode - Poplavljen dio Sarajevske zbog puknuća vodovodne cijevi
Vodoopskrba

Bez vode ulica Vrbik II i dio Svetog Duha

OD PONEDJELJKA

Brestje zbog radova privremeno ostaje bez linije 283, pogledajte ostale izmjene u prometu