Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko finale

Na natječaj za nove taksiste stiglo 99 prijava

'taksi_pxl_gra_280111'
''
28.01.2011.
u 17:06

Komisija će ponude otvoriti 4. veljače, a "popravni" će biti nakon 30 ili 45 dana, kada će Grad donijeti konačnu odluku o tome tko je prošao natječaj

Došao je i taj dan – završio je zagrebački natječaj za taksiste. Kako doznajemo iz gradskog Ureda za promet, do jučer je zaprimljeno 99 kuvertiranih zahtjeva za dodjeljivanje dozvola za obavljanje taksi prijevoza.

Tko će proći, a tko pasti

– Pretpostavljamo da su se prijavila 84 nova taksista s jednim vozilom te 11 ili 12 taksista koji žele prijaviti još jedno vozilo. Tako valja pretpostaviti da su se prijavile tri ili četiri fizičke osobe, a vrlo vjerojatno su to Cammeo i Eko-taksi – rekao je Mijo Bezer, šef Ureda za promet.

Komisija će 4. veljače otvoriti ponude novih taksista i odlučiti tko će proći, a tko neće. Međutim, Bezer napominje da će se i u slučajevima gdje nisu ispunjeni svi uvjeti javnog poziva svakome od ponuđača taksi usluga omogućiti da u roku 30-45 dana ukloni eventualne nedostatke.

Zapošljavanje 600 vozača

– Sve je prošlo odlično. Prijavio sam četiri firme za 200 vozila. Već idući petak i subotu naši vozači (njih 257, op. a.) idu na ispit poznavanja grada i vjerujem da će sve proći kako treba – kazao je Kosta Minovski, vlasnik Taxi Cammea.

Minovski je ponovno najavio kako će u slučaju da dobije dozvole za svih 200 automobila zaposliti 600 zagrebačkih vozača.

taksi dozvole dodijelit će se nakon otvaranja kuverti sa 99 pristiglih prijava, što je najavljeno 4. veljače, kada će ih otvoriti članovi komisije

policajaca blaoreet aut vendigna am, commy nostrud magnit do consectet exer ipsusto exerit alit nibh exer amet aciduisse vullup

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
07:31 29.01.2011.

Bio sam i prošao ispit...od nas 25 svega 14 kandidata je prošlo.

RO
robertoma
12:58 01.02.2011.

Sad će to sve Bezer-vezer lipo objasniti. Jao si ga nama...

NE
nepitajmekako
17:52 03.02.2011.

CAMMEO uvodi stajaća mjesta!!! JA VIDIO na svoje oči eksperimentalne pokušaje. Interesira me planirana cijena - molim informacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije