Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED Članovi udruge 'Stegnite vi remen bando lopovska' na Trgu dovikivali:

'Na Markov trg idemo s toljagama'

01.05.2009.
u 20:05

– Tražimo izvanredno stanje i izvanredne izbore! Korumpirana i nesposobna vlada mora pasti! – uzvikivali su predstavnici građanske inicijative “Stegnite vi remen, bando lopovska!” na prosvjednom skupu na Trgu bana Jelačića pred par stotina okupljenih građana.

Tranzicijski Frankenstein
– Ivo lopove! Ivo lopove! – uzvicima je okupljena gomila podržavala govornike dobacujući im da riječi nisu dovoljne nego treba ići na Markov trg. Najradikalniji u publici su dobacivali da na Markov trg treba ići sa toljagama.

– Imamo nove ministre i njihova nova auta ali još se na znaju naručitelji premlaćivanja novinara Dušana Miljuša. Oni koji su naručili to premlaćivanje jer je postavljao previše pitanja žive na obližnjem brdu i tamo trebamo ići. Ukraden je naš rad i tražimo da se nađe tko je lopov. Odvesti ćemo ga i odnijeti ako neće sam otići – grmio je Munir Podumljak, jedan od devet predstavnika građanske inicijative.

Domagoj Margetić prozvao je državnog odvjetnika Mladena Bajića.
– Pitam Bajića zašto skriva račune Hypo banke sa 10 milijuna eura koje je oprao Sanader i one sa 11 milijardi kuna za koliko je Šuker odobrio pljačku državnog računa. Bankarska mafija u sprezi je s političkom elitom , to je opasni tranzicijski Frankenstein – tvrdi Margetić.

Podržali studente
Govornici su dali podršku studentima koji se traže besplatno studiranje. – Ovdje smo i u ime svih branitelja koji u dovedeni do samoubojstva i umirovljenika što skupljaju ambalažu po smeću – istaknuli su članovi inicijative.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije