Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva greška

Na Domovinskom mostu zastave imaju jednu veliku grešku

Obrnute zastave
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
04.08.2017.
u 13:10

Budući da su zastave postavljenje za oba smjera prometnice, grb stoji u 'pravom smjeru', no boje nisu postavljene u skladu.

Nije to nikakav novac, a možda i građane tako, kao u Americi, educiramo da vole svoju zemlju. Možda nakon ovoga što ih stavimo sa svih strana, bandijere počnu visiti i na balkonima za hrvatske blagdane – poručio je nedavno zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon što je na šest ulaza u Zagreb postavio zastave Republike Hrvatske.

Tako zastave vijore Zagrebom, a sada su postavljene i na Domovinskom mostu. No, postoji jedan problem s ovim novim zastavama - okrenute su pogrešno. 

Grb republike Hrvatske trebao bi biti zašiven tako da se vrh nalazi na crvenoj boji, a ne na plavoj kako je ovdje slučaj u jednom djelu zastava.

Budući da su zastave postavljenje za oba smjera prometnice, grb stoji u 'pravom smjeru', no boje nisu postavljene u skladu.

Mnoge ovo podsjeća na jugoslavensku zastavu s grbom Hrvatske.

Obrnute zastave
1/7

Komentara 90

DU
Deleted user
13:49 04.08.2017.

ovo u svakom slučaju nije propust već namjera.neprijatelji hrvatske su valjda raspoređeni u svim sferama.zastave spakirati i vratiti kao neispravnu robu.

KA
kajbum
13:51 04.08.2017.

Udba je uvjek tu oko nas

LA
Lav47
13:52 04.08.2017.

Vlada treba Saboru podnijeti prjedlog Zakona o zastavi ,tako da sva pravna lica moraju izvjesiti zastavu na svoje objekte,ukoliko to ne ucine onda odrediti novcane kazne od nekoliko tisuca kuna ,koje bi isle u Fond iz kojeg bi se financirao topli obrok za siromasne djake i placao im se prevoz do skole.Ovo bi se odnosilo jedino na drzavne ali ne i na vjerske praznike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije