Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomagat će građanima

Na blagdan Svih svetih i Dušni dan cjelodnevna dežurstva djelatnika Gradskih groblja

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
30.10.2019.
u 14:05

Tijekom predstojećih blagdana naši će zaposlenici biti cijele dane na usluzi građanima u pružanju svih potrebnih informacija o pristupu i kretanju po grobljima, te o svim drugim pitanjima od interesa građana kako bi obilazak počivališta pokojnika protekao u najboljem redu, kaže direktor Gradskih groblja Patrik Šegota

Tijekom blagdana Svih svetih i Dušnog dana djelatnici Gradskih groblja dežurat će na svim grobljima kako bi građanima davali potrebne informacije te pružili pomoć u pristupu i prijevozu posebno osobama s teškoćama u kretanju, priopćeno je iz zagrebačkih Gradskih groblja.


 

Podružnica Gradska groblja skrbi i upravlja s 28 groblja na području Grada Zagreba. Kako bi se građanima posebno u te dane osigurale sve potrebne informacije i usluge iz djelokruga rada Gradskih groblja, voditelj Podružnice Patrik Šegota odredio je da se u petak, 1. i u subotu, 2. studenoga 2019. godine osiguraju cjelodnevna dežurstva svih timova Gradskih groblja s voditeljima službi i voditeljima odjela groblja.

– Tijekom predstojećih blagdana naši će zaposlenici biti cijele dane na usluzi građanima u pružanju svih potrebnih informacija o pristupu i kretanju po grobljima, te o svim drugim pitanjima od interesa građana kako bi obilazak počivališta pokojnika protekao u najboljem redu. Isto tako naši dežurni djelatnici na svim gradskim grobljima bit će na pomoći svima onima s otežanim kretanjem da, gdje god to bude moguće, našim prijevoznim sredstvima ti građani lakše dođu do mjesta gdje će položiti cvijeće i zapaliti svijeću – rekao je direktor Gradskih groblja Patrik Šegota.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije