Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za angažman nakon potresa

Muzej za umjetnost i obrt dodijelio je posebne zahvalnice zagrebačkim vatrogascima

Zagreb: MUO vatrogascima uručio zahvalnice za brzu i nesebičnu pomoć nakon potresa
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
18.12.2020.
u 15:44

Nakon dodjele zahvalnica vatrogasci su razgledali izložbu Protreseni MUO: Od potresa do potresa 1880.- 2020. po kojoj ih je osobno proveo ravnatelj Miroslav Gašparović.

Muzej za umjetnost i obrt danas je uručio posebne zahvalnice vatrogascima Grada Zagreba za brzu, profesionalnu i nesebičnu pomoć koju su pružili u stablizaciji nesigurnih dijelova zgrade netom nakon potresa 22. ožujka. U ime svih vatrogasaca zahvalnice je primio Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Siniša Jembrih u društvu kolega vatrogasaca Marije Šikić, Nevena Kuharića, Marina Čvelje i Karla Čovića, a uručio ih je Miroslav Gašparović, ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt.

Na ovaj način MUO je želio izraziti posebnu zahvalnost svim vatrogascima herojima koji su svojom požrtvovnošću i hrabrošu pristigli u pomoć oštećenoj zgradi muzeja. Miroslav Gašparović, ravnatelj Muzeja zahvalio je vatrogascima.

 „Veliko hvala svim vatrogascima Grada Zagreba, posebice onima koji su u najkritičnijim trenucima uskočili u pomoć stradalom Muzeju za umjetnost i obrt. Zahvaljujući njihovom trudu, požrtvovnosti i hrabrosti koju su iskazali, na vrijeme je spriječeno daljnje stradanje naše baštine stoga im zahvaljujemo na ovom odgovornom i teškom te nadasve humanom angažmanu.

„Nikakva posebna zahvala nama profesionalnim vatrogascima nije potrebna, mi samo zaista radimo svoj posao. Ako treba nekoga posebno istaknuti onda su to mnogobrojni dobrovoljni vatrogasci Zagreba koji su potpuno besplatno i bez ijedne kune naknade odradili tisuće intervencija pomoći", kaže Jembrih.

Nakon dodjele zahvalnica vatrogasci su razgledali izložbu Protreseni MUO: Od potresa do potresa 1880.- 2020. po kojoj ih je osobno proveo ravnatelj Miroslav Gašparović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije