Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA MOSTU MLADOSTI

Muškarac pao u Savu pa se opirao spašavanju. Glumio Supermana?

Most mladosti u Zagrebu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
31.12.2019.
u 16:57

Djelatnici zagrebačke vatrogasne postaje potom su u Savu spustili čamac, ali i tada su naišli na negodovanje promrzlog nesretnika.

Na zagrebačkom Mostu mladosti noćas se odvila prava drama koja je okupila sve hitne službe, a glavu ulogu odigrao je muškarac koji je završio u Savi. Vatrogasci su nam potvrdili da ih je pozvala policija kako bi iz hladne rijeke izvukli muškarca, a na terenu su se uskoro pojavila tri vozila i ronioci.

Međutim, napetoj situaciji ovdje se nije nazirao kraj jer je unesrećeni odbio staviti pojas za spašavanje koji su mu vatrogasci spustili u rijeku. Djelatnici zagrebačke vatrogasne postaje potom su u Savu spustili čamac, ali i tada su naišli na negodovanje promrzlog nesretnika.

Unatoč opiranju, uspjeli su ga izvući iz Save, a nakon toga hitno je prevezen u KB Sveti duh.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, radi se o alkoholiziranom mladiću koji je pred nekoliko žena glumio Supermana, a onda je slučajno pao s mosta. Tada ga je struja odnijela nizvodno prema katamaranu za koji se uhvatio te se uspijevao nekako za njega držati sve dok nije stigla pomoć.

Most mladosti u Zagrebu
1/29
Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
17:12 31.12.2019.

Jedino je glupost bezgranična!

PU
paul-umpe
19:45 31.12.2019.

sigurno ista roba kao kod pristavoga

DA
DarthVader
18:27 31.12.2019.

Trebali su ga ostaviti da se smrzne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije