Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Muškarac tražen zbog izbjegavanja zatvora udario policajca i pobjegao

policija
Arhiva VL
24.09.2009.
u 11:57

Nakon što su nakon legitimiranja muškarca policajci utvrdili o kome se radi, zatražili su da izađe iz automobila nakon čega je on udario jednog od policajaca i pobjegao.

Policajci u civilu promatrali su teren zbog potrage za 36-godišnjim I.G.H., koji ima više od 50 kaznenih djela (krađe, droga, krivotvorenja). Za njim je na temelju naloga Županijskog suda 13. srpnja raspisana tjeralica zbog izbjegavanja služenja zatvorske kazne nakon što je osuđen zbog zloporabe droge.

Policajci su jučer u Herusovoj ulici oko 13.55 sati uočili muškarca koji odgovara njegovu opisu kako ulazi u automobil marke audi zagrebačkih registarskih oznaka u njegovu vlasništvu. Prišli su vozilu i legitimirali ga te su od njega tražili osobnu iskaznicu. Kada su utvrdili o kome se radi, zatražili su da izađe iz automobila nakon čega je muškarac udario jednog od policajaca i pobjegao.

Nekoliko sati poslije osumnjičeni se na adresi stanovanja predao policiji te je doveden u službene prostorije na kriminalističku obradu.

Ključne riječi

Komentara 2

BO
bohtar
17:42 24.09.2009.

Taj ima sreče,dobit če nagradni boravak,za još jedno krivično djelo,drgovi kada se pojavi,pazite ,da ne padne po stepanicama.

Avatar marquis
marquis
20:57 24.09.2009.

Molim DORH i sud da ne tretiraju ovaj događaj kao \"Sprječavanje službene osobe...\" već samo kao \"Napad na službenu osobu\". Jer kakvu poruku inače šaljete van? Generalna i specijalna prevencija? Forget it! I ne zaboravite tko vas čuva dok spavate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije