Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ritam grada

Muke po podstanarima, svijetu u kojem ni dogovor ni ugovor ne vrijede ništa

selidba
Borna Filić/PIXSELL
06.07.2016.
u 16:00

Kad sam došao, obećano mi je da će se zidovi obojiti, a stari namještaj zamijeniti u roku od desetak dana. Živio sam tako mjesec dana, s tim da mi je stanodavac svaki dan nenajavljen ulazio u stan – iznio je svoje neugodno iskustvo na društvenim mrežama jedan mladić

Gledaj oglase svaki dan. Sad će završiti ispitni rokovi na fakultetima pa će se studenti opet odseliti doma. Možda da isprintaš svoj oglas i nalijepiš po kvartu. Ne brini se ništa, ako se ne snađeš, možeš kod mene, “zbuksat” ćemo se neko vrijeme. Prijateljski su to savjeti koje dobivam posljednjih nekoliko dana, otkako mi je dan rok da se do 10. kolovoza iselim iz unajmljenog stana u koji sam se uselila prije tri mjeseca. Neboder u mirnom kvartu sa sobom za sestru studenticu i simpatični stanodavci u travnju su se činili odličnom idejom unatoč tome što je gospođa odmah spomenula sina koji i sam živi u unajmljenom stanu negdje u gradu.

Sin koji će sad ipak doći u stan u kojem sam ja tek do kraja raspakirala stvari. I sad opet sve ispočetka. Oglasnik, razgledavanja, “tegljenje” stvari. Muke po podstanarima, u kojima ni dogovor ni ugovor ne vrijede ništa. – Ušao sam u stan jer sam se morao iseliti iz prethodnog. Kad sam došao, obećano mi je da će se zidovi obojiti, a stari namještaj zamijeniti u roku od desetak dana. Živio sam tako mjesec dana, s tim da mi je stanodavac svaki dan nenajavljen ulazio u stan – iznio je svoje neugodno iskustvo na društvenim mrežama jedan mladić, upozoravajući tako one koji traže stan u Zagrebu koga se treba kloniti. Iako, pravih upozorenja zapravo i nema jer čini se da i naizgled najbolji stanodavci naprave onako kako njima samima najbolje odgovara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije