Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apel iz azila

Možete li barem privremeno udomiti bebe iz Dumovca?

20.06.2018.
u 09:27

U skloništu se trenutačno skrbe o 107 štenaca, karantena je puna, a dojave o novopronađenim psima stižu svakih nekoliko sati

Kapaciteti su “probijeni”, a dojave o pronađenim štencima dobivaju svakih nekoliko sati.

Voda do grla stigla je skloništu u Dumovcu, koje trenutačno na skrbi ima 107 psećih beba, a mjesta u karanteni više jednostavno nema. Pozivaju stoga Zagrepčane da im pomognu u brizi za štence te ih, imaju li mogućnost za to, smjeste kod sebe u kućama i stanovima na nekoliko tjedana, dok im se ne nađe “obitelj zauvijek”.

– Sklonište pritom pokriva sve materijalne troškove, od pseće hrane do veterinarske skrbi – kažu u Dumovcu pa dodaju kako im je nužno da smanje broj štenaca u azilu kako bi na najbolji mogući mogli pomoći novopronađenim psima.

Zasad im je pomoglo pedesetak ljudi koji su preuzeli dio beba iz skloništa, a svi zainteresirani za privremeno udomljavanje mogu se javiti na broj Info centra Dumovca, odnosno na 01 2008 354

1/6

Komentara 1

DU
Deleted user
09:42 20.06.2018.

Novinarko imate cudno poimanje sto je beba...biste li rodili takovu bebu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije