Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brza vožnja

Motociklist pao na bok i proklizao pa udario u auto i poginuo

prometna  (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
20.07.2013.
u 08:04

Nesreći je kumovala brza vožnja. Mladić je pao na bok pri prestrojavanju u desnu traku

U KB Dubrava  preminuo je 31-godišnji vozač motocikla. Podlegao je ozljedam zadobivenim u prometnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila  na Aveniji Gojka Šuška kod kućnog broja 2 odnosno na križanju s Prilazom Tomislava Špoljara u Dubravi. 

Nesretni vozač upravljao je Hondom krapinskih oznaka i kretao se Avenijom G. Šuška  prema sjeveru lijevom trakom. Kod križanja se krenuo prestrojiti u desnu traku, no zbog neprilagođene brzine pao je na bok i proklizao. 

Klizao je na lijevom boku kada je prednjim dijelom motocikla udario u stražnji dio Fiata Punta koji je vozio također prema sjeveru. Za upravljačem je bila 44-godišnjakinja.

Mladić je s teškim tjelesnim ozljedama prebačen u bolnicu no nešto prije dva sata u noći preminuo je.

>>Stravična nesreća na Črnomercu: Motociklist poginuo pod busom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije