Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog radova

Most slobode i ovog se vikenda zatvara za sav promet, evo obilaska

Zagreb: Zbog izvođenja radova varenja Most slobode zatvoren za sav promet
Slavko Midzor/PIXSELL
17.08.2022.
u 15:08

Obilazak ostaje isti, a kao i prošlog vikenda pješaci i biciklisti moći će se kretati zapadnom stranom mosta

Most slobode i ovog se vikenda zatvara za sav promet, a tako će biti i od 26. do 29. kolovoza. Radovi varenja na mostu, zbog kojih je on bio zatvoren i proteklog vikenda, još uvijek su u tijeku. Uz to, zatvaranje mosta uvjetovali su i radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže na Aveniji Većeslava Holjevca sjeverno od raskrižja sa Avenojim Dubrovnik. 

Zbog tih će radova ovoga vikenda biti zatvoren istočni, a od 26. do 29. kolovoza, zapadni dio kolnika na dijelu od Avenije Dubrovnik do ulice Julija Knifera. 

Obilazak će u naredna dva vikenda ostati isti kao i prošli puta pa podsjetimo: 

  • Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Avenija M. Držića - Most mladosti - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno.
  • Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Savska cesta - Jadranski most - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno.

Pješaci i biciklisti i ovoga će se se puta moći kretati zapadnom stranom mosta, a za automobilski će promet biti postavljena privremena regulacija.




 

Komentara 1

TM
trade_mark
22:54 17.08.2022.

kako je to milan bandić lijepo renovirao most pred par godina... tako lijepo i kvalitetno da ga opet moraju raskapati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije