Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
131 12°C
  • dvorskaluda:

    Voltino naselje (po Alessandru Volti, talijanskom fizičaru), ima nekoliko zgrada koje traže ili hitnu sanaciju ( tzv. Sahara-nekada samački hotel za radnike bivše tvornice R.Končar), zgradu nekadašnjeg Ferimporta koja zjapi napuštena i urušava se te ovu zgradu koja je predviđena ... prikaži još! za obnovu te useljenje štićenika. Pa dobro je da se od nekuda počelo, jer ljude zanima da im naselje bude uredno, sigurno, bogato sadržajima.....Vidjet ćemo.

  • dvorskaluda:

    Da, lijepo, ako se rekonstrukcija provede kvalitetno pa unutrašnjost zgrade ali i vanjština, budu uredni , kvalitetni i funkcionalni. Trenutno sve nalikuje na zapušteni zatvor otvorenog tipa. Ali, kak to već u Zagrebu ide....čisto sumnjam, no daj Bog da griješim.

  • iva.begovic:

    Vezano uz liste za domove umirovljenika i slične gradske ustanove, zanima me koliko su te liste transparentne? Imaju li oni koji su na listi pravo, na primjer jednom godišnje, provjeriti koliko se lista pomaknula da bi znali kada mogu očekivati ... prikaži još! pravo na smještaj? Moji su stari nedavno odbili smještaj jer, iako su već dulje na listi, nisu bili spremni u kratkom vremenu za tako veliku promjenu. Uglavnom, čini mi se da bi se sustav tih listi trebao unaprijediti, humanizirati i učiniti transparentnijim.

Još iz rubrike Zagreb

U Zagrebu se otvorila cesta: 'Sreća da nitko autom nije naletio na rupu'
5
MAKSIMIR

FOTO U Zagrebu se otvorila cesta: 'Sreća da nitko autom nije naletio na rupu'

provalnik
Krao novac i nakit

Uhićen muškarac koji je u Zagrebu dvaput provalio u istu kuću

Zagrebački ophodari
HOLDINGOVA PODRUŽNICA

Ophodari kontroliraju gdje ima smeća i kako odvajamo otpad

2