Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP Toplinarstvo

Moguće poteškoće u opskrbi toplinskom energijom Španskog, Malešnice i Gajnica

Borna Filic/PIXSELL
14.08.2018.
u 14:00

HEP-Toplinarstvo moli krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje

Zbog radova na toplinskom sustavu grada Zagreba, u razdoblju od 15. kolovoza ujutro do 18. kolovoza u večernjim satima, moguće su povremene poteškoće u opskrbi toplinskom energijom potrebnom za zagrijavanje tople vode u zagrebačkim naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice.

Opskrba toplinskom energijom u navedenom razdoblju odvijat će se obilaznom vezom, a ne magistralnim vrelovodom, što bi moglo utjecati na temperaturu potrošne tople vode.

HEP-Toplinarstvo moli krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje uz napomenu da se radovi na toplinskim postrojenjima provode radi sigurne i kontinuirane opskrbe toplinskom energijom u nadolazećoj ogrjevnoj sezoni.

>> Pogledajte video - Kako se građani nose s toplinskim valom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:14 14.08.2018.

Nitko se ne pere pa neće to ni primjetiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije