Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima manju kontuziju

Mladiću u Zagrebu pala cigla na glavu: 'Krvi je bilo posvuda'. Oglasio se Korlaet

Zagreb: Tijekom radova na fasadi zgrade na zelenom valu stvara se velika prašina
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
1/3
05.10.2022.
u 22:05

- Dajemo, kao Grad, sve od sebe da umanjimo rizik od ovakvih akcidenata, osiguravanjem puteva, skidanjem nestabilnih elemenata... - naveo je zamjenik gradonačelnika te istaknuo kako se, po njegovim saznanjima, ne radi o zgradi koja je u organiziranoj postpotresnoj obnovi

U Ulici kneza Branimira u Zagrebu, cigla je pala mladiću na glavu. O događaju je izvijestila korisnica Facebooka te navela kako je mladiću "cigla pala direktno na glavu i kompletno ju otvorila". 

- Krv je kapala k'o iz kabla, posvuda. Pokušala sam mu u šoku zaustaviti krvarenje rukom, dok nije izvukao ručnik - navela je te istaknula kako je pozvala Hitnu pomoć.

- Dečko je cijelo vrijeme bio pri svijesti i nije mu bilo zlo, samo mu ništa nije bilo jasno. Posjela sam ga da ne stoji dok čeka - dodala je i poslala upozorenje Zagrepčanima: "Molim vas, pazite se". U komentarima se oglasio i zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet.

- Žao mi je da je došlo do ovog nemilog događaja - naveo je Korlaet te istaknuo kako je od Hitne dobio informaciju da je ozlijeđen mladić 2001. godište. Ima manju kontuziju na glavu, a vitalni su mu znakovi stabilni. 

Također, Korlaet dodaje kako se provjerava status zgrade, odnosno radi li se o adekvatno osiguranom gradilištu. Naime, korisnica Facebooka istaknula je da je mjesto bilo zaštićeno skelama, no nepropisno. 

- Obnova privatnih zgrada nije u nadležnosti Grada, već Ministarstva graditeljstva i Fonda za obnovu. Dajemo, kao Grad, sve od sebe da umanjimo rizik od ovakvih akcidenata, osiguravanjem puteva, skidanjem nestabilnih elemenata... - dodao je zamjenik gradonačelnika te istaknuo kako se, po njegovim saznanjima, ne radi o zgradi koja je u organiziranoj postpotresnoj obnovi.

Na komentar jednog korisnika koji je istaknuo kako se nada da će oštećeni dobiti adekvatnu odštetu, Korlaet je naveo kako se to pitanje ne odnosi na Grad.

VIDEO Zagrebačka policija objavila detalje pucnjave u Sesvetama: Još se traga za napadačem!

Komentara 23

MT
mačak tom
22:16 05.10.2022.

Sva sreća da mu je pala samo cigla. Mogao mu je pasti goli Bago sa bananom u guzici.

AL
altruist
22:26 05.10.2022.

Nema nepotizma kod Senfa. Samo stručnost. Slučajno su svi njegovi stručnjaci komunjare.

LL
lijepa_li si
22:34 05.10.2022.

kakAv performans, kakav plenum bi družina napravila da je blagopočivajući pri vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije